Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Newcastle Rovers Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 780
Newcastle Rovers Blitzkrieg Wonderers
352 Tactiek Hacked
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 36.7
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


3e minuut.
Gzowski met de inworp. Patalim rent richting de bal. Patalim passt de bal in één keer door. Maciołek is nu in balbezit. Maciołek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Galusko bereikt de bal nog maar net als eerste. Galusko passt de bal zonder na te denken. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski speelt de bal door. Galusko geeft de bal voor. Underhill bokst de bal weg. Maciołek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle Rovers - Blitzkrieg Wonderers 0:1

7e minuut.
Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski passt de bal zonder na te denken. Kusznir bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciołek is nu in balbezit. Maciołek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Galusko kopt de bal weg. Kusznir probeert de bal aan de voet te houden. Maciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciołek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle Rovers - Blitzkrieg Wonderers 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Dorrell de bal. Craia rent richting de bal. Craia passt de bal met de wreef. Bartovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartovský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Galusko bereikt de bal nog maar net als eerste. Galusko passt de bal zonder na te denken. Maciołek rent richting de bal. Bartovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartovský schiet op doel. Underhill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Owеn de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Brazil probeert naar een medespeler te passen. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia passt de bal in één keer door. Maciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciołek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle Rovers - Blitzkrieg Wonderers 0:3

45e minuut.
Gzowski passt de bal zonder na te denken. Maciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patalim. Patalim krijgt een gele kaart. Maciołek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galusko komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newcastle Rovers 79%, Blitzkrieg Wonderers 21%.
Newcastle Rovers - Blitzkrieg Wonderers 0:3

49e minuut.
Daar is Campbell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galusko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mheuka. Mheuka krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Craia met de inworp. Bartovský is nu in balbezit. Campbell begaat een overtreding. Bartovský raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bartovský kan niet meer verder spelen. Wlazłowicz komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Giudici probeert naar een medespeler te passen. Galusko rent richting de bal. Galusko passt de bal met de wreef. Wlazłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Underhill werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Maciołek rent richting de bal. Maciołek schiet op doel. Underhill probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle Rovers - Blitzkrieg Wonderers 0:4

65e minuut.
Inworp. Goose komt het veld opgelopen. Kanе komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Giudici verovert de bal door een tackle van achteren. Giudici geeft de bal voor. Maciołek is nu in balbezit. Maciołek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle Rovers - Blitzkrieg Wonderers 0:5

67e minuut.
Goose rent richting de bal. Kusznir onderschept slim de pass. Kusznir passt de bal in één keer door. Wlazłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowicz schiet op doel. Underhill bokst de bal weg.

71e minuut.
Doeltrap. Underhill trapt de bal weg. Craia geeft een lange en hoge pass. Maciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciołek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciołek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle Rovers - Blitzkrieg Wonderers 0:6

74e minuut.
Craia probeert naar een medespeler te passen. Galusko rent richting de bal. Galusko passt de bal in één keer door. Maciołek heeft problemen om de bal te vangen. Maciołek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle Rovers - Blitzkrieg Wonderers 0:7

76e minuut.
Mheuka speelt de bal door. Brazil rent richting de bal. Brazil geeft een hoge lob. Maciołek rent richting de bal. Maciołek schiet op doel. Underhill bokst de bal weg. Kusznir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusznir schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle Rovers - Blitzkrieg Wonderers 0:8

80e minuut.
Craia met een sublieme pass. Wlazłowicz heeft problemen om de bal te vangen. Maciołek rent richting de bal. Maciołek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle Rovers - Blitzkrieg Wonderers 0:9

88e minuut.
Kusznir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusznir passt de bal zonder na te denken. Maciołek is nu in balbezit. Maciołek haalt uit met een fantastische trap. Underhill probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle Rovers - Blitzkrieg Wonderers 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newcastle Rovers 77%, Blitzkrieg Wonderers 23%.
Newcastle Rovers - Blitzkrieg Wonderers 0:10