Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: sans-culottes Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 893
sans-culottes Wooden Spoon Warriors
Attack Tactiek 523 free flowing
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.5 gemiddelde waardering 42.3
average Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Murarczyk speelt de bal door. Rodríguez Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Ramos geeft een hoge lob. Ayata is nu in balbezit. Ayata schiet op doel. Rideout bokst de bal weg. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Wooden Spoon Warriors 0:1

6e minuut.
Romaszko passt de bal in één keer door. Ayata rent richting de bal. Ayata passt de bal met de wreef. Kulczyński rent richting de bal. Kulczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Wooden Spoon Warriors 0:2

12e minuut.
WaIker bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturridge onderschept slim de pass. Kulczyński speelt de bal door. Romaszko rent richting de bal. Romaszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Wooden Spoon Warriors 0:3

21e minuut.
Opriţa probeert naar een medespeler te passen. Romaszko rent richting de bal. Kulczyński probeert naar een medespeler te passen. Ayata is nu in balbezit. Ayata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Baluganti met een sublieme pass. Opriţa speelt de bal door. Romaszko is nu in balbezit. Romaszko haalt uit met een fantastische trap. Rideout maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Wooden Spoon Warriors 0:4

27e minuut.
Dowbór probeert naar een medespeler te passen. Ayata probeert naar een medespeler te passen. Romaszko rent richting de bal. Romaszko draait met de bal, schiet en ... Rideout maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Wooden Spoon Warriors 0:5

30e minuut.
Baluganti heeft problemen om de bal te vangen. Romaszko rent richting de bal. Romaszko met een sublieme pass. Kulczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Kulczyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ayata de bal. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Klungelig pakt Ayata de bal. Ayata passt de bal zonder na te denken. Kulczyński speelt de bal door. Romaszko rent richting de bal. Romaszko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sturridge onderschept slim de pass. Sturridge geeft de bal voor. Ayata met een sublieme pass. Daar is Romaszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romaszko haalt uit met een fantastische trap. Rideout bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Wooden Spoon Warriors 0:6

44e minuut.
Sturridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturridge geeft een lange en hoge pass. Ayata controleert de bal met de borst. Ayata haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kulczyński rent richting de bal. Kulczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Wooden Spoon Warriors 0:7

45e minuut.
Kulczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyński passt de bal in één keer door. Kluska probeert naar een medespeler te passen. Ayata rent richting de bal. Ayata geeft een lange en hoge pass. Rideout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Romaszko is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Wooden Spoon Warriors 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sans-culottes 72%, Wooden Spoon Warriors 28%.
sans-culottes - Wooden Spoon Warriors 0:8

48e minuut.
Tărşolea heeft problemen om de bal te vangen. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa passt de bal met de wreef. Romaszko heeft problemen om de bal te vangen. Romaszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Dowbór met een snelle inworp. Opriţa rent richting de bal. Opriţa geeft een lange en hoge pass. Daar is Ayata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayata haalt uit met een fantastische trap. Rideout bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dowbór geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ayata kopt de bal weg. Kulczyński rent richting de bal. Kulczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rodríguez Ramos kopt de bal weg. Kulczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyński speelt de bal door. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sturridge kopt de bal weg. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa passt de bal zonder na te denken. Ayata is nu in balbezit. Ayata schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ayata is nu in balbezit. Ayata haalt uit met een fantastische trap. Rideout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Muster onderschept slim de pass. Rodríguez Ramos rent richting de bal. Rodríguez Ramos geeft een hoge lob. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cotterill probeert naar een medespeler te passen. Sturridge is nu in balbezit. Sturridge passt de bal zonder na te denken. Romaszko is nu in balbezit. Romaszko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Kulczyński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Baluganti de bal onder controle te krijgen. Sturridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturridge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Wooden Spoon Warriors 0:9

77e minuut.
Motteran passt de bal met de wreef. Romaszko is nu in balbezit. Kulczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturridge rent richting de bal. Sturridge haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Opriţa passt de bal zonder na te denken. Romaszko rent richting de bal. Ayata is nu in balbezit. Ayata draait met de bal, schiet en ... Rideout maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Wooden Spoon Warriors 0:10

84e minuut.
Dowbór is nu in balbezit. Dowbór passt de bal in één keer door. Ayata speelt de bal door. Klungelig pakt Romaszko de bal. Romaszko schiet op doel. Rideout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Baluganti geeft een hoge lob. Kluska kopt de bal weg. Kulczyński is nu in balbezit. Kulczyński geeft een hoge lob. Romaszko springt en kopt de bal. Rideout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ayata rent richting de bal. Ayata schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sturridge rent richting de bal. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa probeert naar een medespeler te passen. Romaszko rent richting de bal. Romaszko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Opriţa probeert naar een medespeler te passen. Romaszko is nu in balbezit. Sturridge speelt de bal door. Kulczyński rent richting de bal. Kulczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ayata rent richting de bal. Ayata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Wooden Spoon Warriors 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sans-culottes 77%, Wooden Spoon Warriors 23%.
sans-culottes - Wooden Spoon Warriors 0:11