Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: MANOR TEAM Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7464
MANOR TEAM STEAUA `86
442 Tactiek New 433
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
46.9 gemiddelde waardering 63.1
good Schieten excellent
good Passen excellent
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Marincea rent richting de bal. Subotin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marincea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vlk legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Andrearczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - STEAUA `86 1:0

18e minuut.
Čekeš is nu in balbezit. Fizedean onderschept slim de pass. Fizedean speelt de bal door. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino schiet op doel. Caneva bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Buitenspel voor Cancino. Goede buitenspelval van de verdediging. Caneva maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chapega heeft problemen om de bal te vangen. Vlk is nu in balbezit. Vlk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Cancino verovert de bal door een tackle van achteren. Cancino speelt de bal door. Şerb is nu in balbezit. Şerb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MANOR TEAM - STEAUA `86 1:1

44e minuut.
Čekeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean onderschept slim de pass. Fizedean geeft een lange en hoge pass. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino haalt uit met een fantastische trap. Caneva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Sartorius is nu in balbezit. Sartorius met een sublieme pass. Moder is nu in balbezit. Moder schiet op doel. Caneva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANOR TEAM 43%, STEAUA `86 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MANOR TEAM - STEAUA `86 1:1

46e minuut.
Pailamilla komt het veld opgelopen. Saralegui komt het veld opgelopen. Lacerda komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Sartorius geeft een hoge lob. Cibuľa heeft problemen om de bal te vangen. Repej rent richting de bal. Saralegui onderschept slim de pass. Saralegui schiet op doel. Caneva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Tavares passt de bal in één keer door. Pailamilla is nu in balbezit. Fizedean met een sublieme pass. Saralegui is nu in balbezit. Saralegui draait met de bal, schiet en ... Caneva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Marincea kopt de bal weg. Vlk rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rodríguez Ramos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fizedean kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vlk passt de bal met de wreef. Kmečík is nu in balbezit. Tavares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tavares krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Sartorius met een snelle inworp. Fizedean rent richting de bal. Fizedean geeft de bal voor. Saralegui rent richting de bal. Saralegui schiet op doel. Caneva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Subotin is nu in balbezit. Subotin geeft een lange en hoge pass. Sartorius kopt de bal weg. Saralegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Saralegui draait met de bal, schiet en ... Caneva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Rodríguez Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Ramos geeft een lange en hoge pass. Tavares geeft de bal voor. Pailamilla rent richting de bal. Pailamilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANOR TEAM 48%, STEAUA `86 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MANOR TEAM - STEAUA `86 1:1