Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:14
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Barabás Hanna
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 9825
Nyíregyháza FC Have-Rock
bari Tactiek M
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 42.6
very good Schieten good
adequate Passen good
very good Verdedigen formidable


21e minuut.
Peteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Peteghem met een sublieme pass. Fényes is nu in balbezit. Füsti verovert de bal door een tackle van achteren. Füsti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Fojcik met een sublieme pass. Füsti is nu in balbezit. Tömöri bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsti onderschept slim de pass. Füsti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Vaccaro rent richting de bal. Vaccaro geeft de bal voor. Fojcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombos onderschept slim de pass. Gombos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vén trapt de bal weg. Gama kan de bal niet met de borst controleren. Gombos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - Have-Rock 1:0

43e minuut.
Rohan onderschept slim de pass. Rohan passt de bal in één keer door. Gombos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fojcik de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - Have-Rock 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyíregyháza FC 50%, Have-Rock 50%.
Nyíregyháza FC - Have-Rock 2:0

50e minuut.
Peteghem is nu in balbezit. Peteghem probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fényes de bal. Füsti bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsti draait met de bal, schiet en ... Rompek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Dietrich de bal. Füsti bereikt de bal nog maar net als eerste. Frank legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Füsti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Füsti kan niet meer verder spelen. Tamara komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Rohan passt de bal met de wreef. Fényes bereikt de bal nog maar net als eerste. Peteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Fényes onderschept slim de pass. Fényes haalt uit met een fantastische trap. Dióssy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nemecsek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - Have-Rock 3:0

66e minuut.
Rohan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gombos de bal. Fojcik is nu in balbezit. Gombos onderschept slim de pass. Gombos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - Have-Rock 4:0

85e minuut.
Rohan geeft de bal voor. Gombos heeft problemen om de bal te vangen. Vara met een sublieme pass. Peteghem probeert naar een medespeler te passen. Vaccaro met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - Have-Rock 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyíregyháza FC 51%, Have-Rock 49%.
Nyíregyháza FC - Have-Rock 4:1