Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:17
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Dragon Fly Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1360
Dragon Fly Atletico A Team
2DefMid Tactiek Kerwyexzjkvan
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 41.4
average Schieten average
average Passen adequate
average Verdedigen good


7e minuut.
Parlatan met een sublieme pass. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan geeft een lange en hoge pass. Hải Dương rent richting de bal. Hải Dương haalt uit met een fantastische trap. Hrenciuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Əmircanov heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Thái rent richting de bal. Xuân Thái passt de bal zonder na te denken. Hrenciuc probeert naar een medespeler te passen. Hilă geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hải Dương is nu in balbezit. Hải Dương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - Atletico A Team 0:1

14e minuut.
Atłachowicz is nu in balbezit. Atłachowicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xuân Thái met de inworp. Prażyński geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Cissé krijgt zijn hoofd ertegen. Hrenciuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Atłachowicz probeert naar een medespeler te passen. Rosales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xuân Thái is nu in balbezit. Xuân Thái geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Furmanavičius geeft een lange en hoge pass. Hải Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez is nu in balbezit. Hải Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Hải Dương schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Rosales speelt de bal door. Klungelig pakt Hyżorek de bal. Hilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hilă krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Xuân Thái met de inworp. Prażyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Płonka de bal. Cissé is nu in balbezit. Cissé draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bobô speelt de bal door. Parlatan rent richting de bal. Hải Dương onderschept slim de pass. Hải Dương schiet op doel. Hrenciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - Atletico A Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Fly 79%, Atletico A Team 21%.
Dragon Fly - Atletico A Team 0:2

59e minuut.
Hải Dương rent richting de bal. Atłachowicz met een sublieme pass. Hải Dương is nu in balbezit. Hải Dương haalt uit met een fantastische trap. Hrenciuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - Atletico A Team 0:3

61e minuut.
Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prażyński met een sublieme pass. Cissé rent richting de bal. Cissé draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Persson de bal onder controle te krijgen. Persson geeft een hoge lob. Atłachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Dương onderschept slim de pass. Hải Dương schiet op doel. Hrenciuc bokst de bal weg. Xuân Thái rent richting de bal. Xuân Thái haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Coporan geeft een hoge lob. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Dương onderschept slim de pass. Hải Dương schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Fly 65%, Atletico A Team 35%.
Dragon Fly - Atletico A Team 0:3