Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cobreloa Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1542
Cobreloa Esmerald FC
Base Tactiek aaa1
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 33.5
adequate Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen weak


20e minuut.
Gómez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogacki. Gómez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Merino met een snel genomen vrije trap. Freitag kopt de bal weg. Śmieszek met een sublieme pass. Klungelig pakt Galetti de bal. Bogacki is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek met een sublieme pass. Offredi is nu in balbezit. Offredi haalt uit met een fantastische trap. Osiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobreloa - Esmerald FC 1:0

39e minuut.
Lejnert is nu in balbezit. Śmieszek onderschept slim de pass. Śmieszek probeert naar een medespeler te passen. Offredi heeft problemen om de bal te vangen. Offredi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobreloa - Esmerald FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobreloa 34%, Esmerald FC 66%.
Cobreloa - Esmerald FC 2:0

46e minuut.
Schürmann rent richting de bal. Offredi onderschept slim de pass. Telvi verovert de bal door een tackle van achteren. Brügger onderschept slim de pass. Brügger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Micsoniu is nu in balbezit. Micsoniu geeft de bal voor. Bogacki is nu in balbezit. Bogacki haalt uit met een fantastische trap. Osiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobreloa - Esmerald FC 3:0

64e minuut.
Offredi rent richting de bal. Bogacki rent richting de bal. Offredi is nu in balbezit. Bogacki rent richting de bal. Bogacki draait met de bal, schiet en ... Osiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Vaikjärv geeft een hoge lob. Daar is Offredi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán Vizcaíno is nu in balbezit. Bogacki onderschept slim de pass. Bogacki schiet op doel. Osiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek probeert naar een medespeler te passen. Galetti is nu in balbezit. Bogacki onderschept slim de pass. Bogacki haalt uit met een fantastische trap. Osiecki bokst de bal weg.

82e minuut.
Brügger verovert de bal door een tackle van achteren. Brügger passt de bal in één keer door. Offredi is nu in balbezit. Offredi haalt uit met een fantastische trap. Bogacki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobreloa 34%, Esmerald FC 66%.
Cobreloa - Esmerald FC 3:0