Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Xlashrs Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3920
Xlashrs FC Widzew Staś
4-3-3 NWUWS Tactiek 442
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
30 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.4 gemiddelde waardering 36.8
formidable Schieten adequate
average Passen good
average Verdedigen average


3e minuut.
Peladeiro met een sublieme pass. Suzano is nu in balbezit. Ribbing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ribbing krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Wibrån zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İltan is nu in balbezit. İltan passt de bal in één keer door. Oduncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oduncu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Widzew Staś 1:0

6e minuut.
Cincă passt de bal in één keer door. İltan rent richting de bal. İltan passt de bal in één keer door. Oduncu rent richting de bal. Oduncu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Vilgotsson kopt de bal weg. İltan is nu in balbezit. İltan passt de bal zonder na te denken. Oduncu is nu in balbezit. Oduncu draait met de bal, schiet en ... Srdanov bokst de bal weg.

11e minuut.
Oduncu rent richting de bal. Oduncu schiet op doel. Srdanov probeert naar een medespeler te passen. İltan rent richting de bal. İltan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ribbing is nu in balbezit. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă geeft een lange en hoge pass. İltan is nu in balbezit. İltan haalt uit met een fantastische trap. Srdanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilgotsson met een snelle inworp. İltan is nu in balbezit. İltan geeft de bal voor. Oduncu krijgt zijn hoofd ertegen. Srdanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. İltan is nu in balbezit. İltan schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
İltan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oduncu is nu in balbezit. Oduncu passt de bal zonder na te denken. Cincă rent richting de bal. Cincă haalt uit met een fantastische trap. Srdanov bokst de bal weg.

37e minuut.
Ribbing met een sublieme pass. Oduncu heeft problemen om de bal te vangen. Oduncu passt de bal met de wreef. İltan bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan draait met de bal, schiet en ... Srdanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
İltan rent richting de bal. Esperante maakt een afschuwelijke overtreding. İltan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Steffensson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oduncu heeft problemen om de bal te vangen. Oduncu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cincă de bal. Cincă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xlashrs FC 30%, Widzew Staś 70%.
Xlashrs FC - Widzew Staś 1:0

48e minuut.
Oduncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakobchev begaat een overtreding. Oduncu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vilgotsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oduncu krijgt zijn hoofd ertegen. Srdanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Widzew Staś 2:0

52e minuut.
Yakobchev rent richting de bal. Oduncu onderschept slim de pass. Oduncu met een sublieme pass. İltan bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vilgotsson rent richting de bal. Vilgotsson passt de bal zonder na te denken. İltan is nu in balbezit. İltan draait met de bal, schiet en ... Srdanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Widzew Staś 3:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rødgaard komt het veld opgelopen. Skoczeń komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Couturier stond buitenspel. Wibrån maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ribbing kopt de bal weg. Oduncu is nu in balbezit. Oduncu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Yakobchev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Couturier de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vilgotsson. Vilgotsson krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Oduncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oduncu speelt de bal door. İltan rent richting de bal. İltan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Adamczyk de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boniek komt het veld opgelopen. Massenbach komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Zeoli speelt de bal door. Rødgaard heeft problemen om de bal te vangen. İltan is nu in balbezit. İltan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zeoli de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Oduncu passt de bal met de wreef. Cincă rent richting de bal. Caraballo begaat een overtreding. Caraballo krijgt een gele kaart. Cincă raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cincă kan niet meer verder spelen. Mount komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Rødgaard geeft een hoge lob. Inworp. İltan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oduncu is nu in balbezit. Oduncu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Srdanov bokst de bal weg.

86e minuut.
Yakobchev rent richting de bal. Yakobchev passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. İltan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mount bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mount is nu in balbezit. Mount draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Widzew Staś 4:0

87e minuut.
İltan met een snelle inworp. Oduncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rødgaard legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oduncu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oduncu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt İltan de bal. İltan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xlashrs FC 29%, Widzew Staś 71%.
Xlashrs FC - Widzew Staś 4:0