Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: M.C.D. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4451
M.C.D. morena
Lanus 523 Tactiek ofensiva
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 37
solid Schieten average
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


5e minuut.
Rizzi onderschept slim de pass. Rizzi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Worthington de bal. Neacşu rent richting de bal. Neacşu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Neacşu met een sublieme pass. Daar is Birnicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu onderschept slim de pass. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. Tenu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Leprêtre is nu in balbezit. Diktaios verovert de bal door een tackle van achteren. Diktaios geeft de bal voor. Birnicu maakt een snoekduik en kopt de bal. Tenu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gogoasă kopt de bal weg. Broś is nu in balbezit. Diktaios schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Diktaios krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Birnicu rent richting de bal. Prudêncio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Birnicu raakt geblesseerd tijdens het duel. Prudêncio probeert naar een medespeler te passen. Pflaumer legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Tenu bokst de bal weg.

35e minuut.
Birnicu krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Prudêncio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neacşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neacşu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - morena 1:0

38e minuut.
Machado is nu in balbezit. Budija onderschept slim de pass. Gumiński verovert de bal door een tackle van achteren. Machado is nu in balbezit. Machado geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Frasi kopt de bal weg. Barbachowski rent richting de bal. Rizzi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rizzi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Klungelig pakt Sorelli de bal. Maratos is nu in balbezit. Maratos geeft een lange en hoge pass. Neacşu is nu in balbezit. Neacşu haalt uit met een fantastische trap. Tenu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Maratos geeft een lange en hoge pass. Rizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu rent richting de bal. Birnicu draait met de bal, schiet en ... Tenu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - morena 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M.C.D. 30%, morena 70%.
M.C.D. - morena 2:0

51e minuut.
Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Diktaios verovert de bal door een tackle van achteren. Diktaios geeft een lange en hoge pass. Neacşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neacşu draait met de bal, schiet en ... Tenu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Diktaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Diktaios geeft een lange en hoge pass. Neacşu kopt de bal weg. Birnicu rent richting de bal. Birnicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - morena 3:0

78e minuut.
Diktaios rent richting de bal. Worthington begaat een overtreding. Diktaios is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diktaios zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Birnicu rent richting de bal. Birnicu schiet op doel. Tenu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - morena 4:0

85e minuut.
Inworp. Rizzi met de inworp. Maratos geeft een hoge lob. Neacşu is nu in balbezit. Neacşu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Diktaios speelt de bal door. Neacşu is nu in balbezit. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neacşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neacşu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M.C.D. 22%, morena 78%.
M.C.D. - morena 4:0