Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Czarni Nakło bamos binicius
3-5-2 Tactiek 52
51% Balbezit 49%
16% Spel op eigen helft 84%
48 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 33.3
incredible Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
von Hof passt de bal zonder na te denken. Ermişoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermişoğlu geeft een lange en hoge pass. Chiper is nu in balbezit. Chiper schiet op doel. Lupescu bokst de bal weg.

4e minuut.
Ermişoğlu is nu in balbezit. Ermişoğlu passt de bal met de wreef. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 1:0

6e minuut.
Ohly bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiele verovert de bal door een tackle van achteren. Hiele speelt de bal door. Daar is Chiper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 2:0

8e minuut.
Roszak is nu in balbezit. Roszak geeft de bal voor. Klungelig pakt Drulović de bal. Drulović haalt uit met een fantastische trap. Lupescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 3:0

9e minuut.
Białostocki rent richting de bal. Białostocki geeft een hoge lob. Chiper kopt de bal weg. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 4:0

10e minuut.
Drulović probeert naar een medespeler te passen. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper rent richting de bal. Chiper haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ermişoğlu is nu in balbezit. Ermişoğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Binyamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki onderschept slim de pass. Białostocki geeft een hoge lob. Chiper heeft problemen om de bal te vangen. Chiper draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Cumberland rent richting de bal. Cumberland geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Białostocki met de inworp. Hiele geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pereira kopt de bal weg. Ermişoğlu probeert naar een medespeler te passen. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 5:0

21e minuut.
Hiele met een sublieme pass. von Hof geeft een hoge lob. Chiper rent richting de bal. Chiper haalt uit met een fantastische trap. Lupescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 6:0

22e minuut.
Białostocki verovert de bal door een tackle van achteren. Białostocki geeft de bal voor. Drulović rent richting de bal. Drulović draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Ermişoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ermişoğlu passt de bal zonder na te denken. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper schiet op doel. Lupescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 7:0

28e minuut.
Lupescu speelt de bal door. Białostocki rent richting de bal. Białostocki speelt de bal door. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović schiet op doel. Lupescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Pereira met de inworp. Sczepiński is nu in balbezit. Chiper verovert de bal door een tackle van achteren. Chiper geeft de bal voor. Drulović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 8:0

30e minuut.
Ermişoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quistgård. Ermişoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hiele zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Drulović springt en kopt de bal. Lupescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Lupescu trapt de bal weg van het doel. Daar is Sczepiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiele met een sublieme pass. Drulović rent richting de bal. Drulović draait met de bal, schiet en ... Lupescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Pereira passt de bal zonder na te denken. Chiper is nu in balbezit. Chiper passt de bal met de wreef. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajiwi onderschept slim de pass. Hajiwi geeft een hoge lob. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Drulović rent richting de bal. Chiper is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cumberland. Chiper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hiele wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Czarni Nakło 16%, bamos binicius 84%.
KS Czarni Nakło - bamos binicius 8:0

46e minuut.
Baláž komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ermişoğlu probeert naar een medespeler te passen. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Girardi begaat een overtreding. Girardi krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Cumberland kopt de bal weg. Ermişoğlu is nu in balbezit. Ermişoğlu probeert naar een medespeler te passen. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Klungelig pakt Chiper de bal. Cumberland geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Białostocki met de inworp. Drulović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Hiele rent richting de bal. Hiele geeft een lange en hoge pass. Chiper is nu in balbezit. Chiper haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 9:0

51e minuut.
Daar is Ohly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drulović rent richting de bal. Drulović passt de bal in één keer door. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper schiet op doel. Baláž verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 10:0

54e minuut.
Białostocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drulović is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Roszak ... Strafschop! Directe rode kaart, Roszak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Roszak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Drulović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drulović legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Olano kan de bal niet met de borst controleren. Olano geeft de bal voor. Daar is Binyamin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binyamin geeft een lange en hoge pass. Herbert springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ermişoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cumberland. Ermişoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hiele met een snel genomen vrije trap. Drulović maakt een snoekduik en kopt de bal. Baláž kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Ermişoğlu is nu in balbezit. Ermişoğlu passt de bal in één keer door. Drulović is nu in balbezit. Drulović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cumberland de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 11:0

58e minuut.
Ermişoğlu speelt de bal door. Pereira heeft problemen om de bal te vangen. Pereira met een sublieme pass. Chiper is nu in balbezit. Ermişoğlu met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Klungelig pakt Pereira de bal. Quistgård geeft de bal voor. Drulović rent richting de bal. Drulović schiet op doel. Baláž probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 12:0

61e minuut.
von Hof heeft problemen om de bal te vangen. von Hof speelt de bal door. Drulović is nu in balbezit. Drulović draait met de bal, schiet en ... Baláž werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 13:0

62e minuut.
Girardi geeft de bal voor. Ermişoğlu probeert naar een medespeler te passen. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cumberland de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ermişoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drulović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 14:0

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chiper stond buitenspel. Deacon komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Białostocki met de inworp. Olano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hiele. Olano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Olano kan niet meer verder spelen. Sielicki komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper passt de bal zonder na te denken. Drulović rent richting de bal. Drulović schiet op doel. Baláž werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 15:0

73e minuut.
Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira geeft een hoge lob. Cumberland bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović onderschept slim de pass. Drulović haalt uit met een fantastische trap. Baláž bokst de bal weg.

74e minuut.
Hiele geeft een lange en hoge pass. Baláž probeert naar een medespeler te passen. Ermişoğlu kopt de bal weg. Drulović rent richting de bal. Drulović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ohly controleert de bal met de borst. Białostocki is nu in balbezit. Białostocki met een sublieme pass. Drulović is nu in balbezit. Drulović haalt uit met een fantastische trap. Baláž verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 16:0

79e minuut.
Daar is Navarro Lora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira geeft de bal voor. Drulović springt en kopt de bal. Baláž maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 17:0

81e minuut.
Pachev geeft een hoge lob. Chiper probeert naar een medespeler te passen. Drulović is nu in balbezit. Drulović draait met de bal, schiet en ... Baláž maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 18:0

84e minuut.
Ohly is nu in balbezit. Hiele onderschept slim de pass. Hiele probeert naar een medespeler te passen. Chiper is nu in balbezit. Chiper draait met de bal, schiet en ... Baláž bokst de bal weg.

85e minuut.
Pereira met de inworp. Ermişoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermişoğlu geeft een lange en hoge pass. Drulović is nu in balbezit. Drulović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Cumberland geeft een lange en hoge pass. Pereira kopt de bal weg. Ermişoğlu speelt de bal door. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Czarni Nakło 16%, bamos binicius 84%.
KS Czarni Nakło - bamos binicius 19:0