Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:13
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Reconquista FFC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4350
Reconquista FFC Florentiarossa
m4312s.010121n Tactiek kkk1
61% Balbezit 39%
37% Spel op eigen helft 63%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 33.3
outstanding Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Stucco controleert de bal met de borst. Stucco met een sublieme pass. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten schiet op doel. Galisai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Florentiarossa 1:0

12e minuut.
Vadim verovert de bal door een tackle van achteren. Vadim geeft een lange en hoge pass. Joller kopt de bal weg. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Florentiarossa 2:0

12e minuut.
Joller probeert naar een medespeler te passen. Salemme rent richting de bal. Salemme geeft de bal voor. Joller is nu in balbezit. Joller haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Florentiarossa 3:0

17e minuut.
Vadim passt de bal in één keer door. Daar is Von Gunten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danesvalle rent richting de bal. Von Gunten verovert de bal door een tackle van achteren. Von Gunten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Florentiarossa 4:0

20e minuut.
Von Gunten met een sublieme pass. Perea rent richting de bal. Perea passt de bal met de wreef. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten schiet op doel. Galisai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Vargalui onderschept slim de pass. Vargalui geeft een lange en hoge pass. Von Gunten kopt de bal weg. Joller rent richting de bal. Joller draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Daar is Chiappino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perea geeft de bal voor. Joller rent richting de bal. Joller schiet op doel. Galisai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Florentiarossa 5:0

26e minuut.
Lissandrin geeft de bal voor. Von Gunten kopt de bal weg. Joller is nu in balbezit. Joller schiet op doel. Galisai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Florentiarossa 6:0

29e minuut.
Vargalui passt de bal met de wreef. Perea rent richting de bal. Perea met een sublieme pass. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten passt de bal in één keer door. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea geeft een hoge lob. Joller krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Florentiarossa 7:0

34e minuut.
Vargalui rent richting de bal. Vargalui geeft een hoge lob. Galluppi kopt de bal weg. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Florentiarossa 8:0

35e minuut.
Martiradonna rent richting de bal. Martiradonna geeft de bal voor. Von Gunten is nu in balbezit. Joller rent richting de bal. Joller haalt uit met een fantastische trap. Galisai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Lissandrin verovert de bal door een tackle van achteren. Lissandrin geeft een hoge lob. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Florentiarossa 9:0

41e minuut.
Perea speelt de bal door. Daar is Von Gunten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Martiradonna de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Florentiarossa 10:0

41e minuut.
Sardella heeft problemen om de bal te vangen. Joller is nu in balbezit. Danesvalle is nu in balbezit. Joller verovert de bal door een tackle van achteren. Joller schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Vargalui probeert naar een medespeler te passen. Perea is nu in balbezit. Perea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Joller de bal. Joller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Florentiarossa 11:0

44e minuut.
Vadim kopt de bal weg. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martiradonna. Martiradonna krijgt een gele kaart. Von Gunten is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Perea komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reconquista FFC 33%, Florentiarossa 67%.
Reconquista FFC - Florentiarossa 11:0

51e minuut.
Chiappino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargalui onderschept slim de pass. Perea speelt de bal door. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Galisai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Perea probeert naar een medespeler te passen. Lissandrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrin geeft een hoge lob. Joller bereikt de bal nog maar net als eerste. Joller haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Florentiarossa 12:0

54e minuut.
Łeptuch kopt de bal weg. Salemme heeft problemen om de bal te vangen. Salemme geeft een hoge lob. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Galisai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Joller bereikt de bal nog maar net als eerste. Joller haalt uit met een fantastische trap. Galisai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Florentiarossa 13:0

56e minuut.
Chiappino bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiappino passt de bal zonder na te denken. Martiradonna rent richting de bal. Von Gunten verovert de bal door een tackle van achteren. Von Gunten schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Von Gunten speelt de bal door. Joller heeft problemen om de bal te vangen. Joller haalt uit met een fantastische trap. Galisai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Vargalui is nu in balbezit. Vargalui speelt de bal door. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Florentiarossa 14:0

60e minuut.
Vargalui geeft een lange en hoge pass. Joller kopt de bal weg. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Florentiarossa 15:0

63e minuut.
Perea onderschept slim de pass. Perea probeert naar een medespeler te passen. Joller is nu in balbezit. Joller draait met de bal, schiet en ... Galisai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Florentiarossa 16:0

66e minuut.
Stucco is nu in balbezit. Stucco geeft de bal voor. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap. Galisai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Florentiarossa 17:0

72e minuut.
Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten met een sublieme pass. Joller bereikt de bal nog maar net als eerste. Joller draait met de bal, schiet en ... Galisai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Florentiarossa 18:0

74e minuut.
Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten passt de bal zonder na te denken. Perea met een sublieme pass. Klungelig pakt Joller de bal. Joller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Galluppi is nu in balbezit. Von Gunten onderschept slim de pass. Von Gunten passt de bal zonder na te denken. Joller rent richting de bal. Joller schiet op doel. Galisai bokst de bal weg. Baiardo probeert naar een medespeler te passen. Sardella rent richting de bal. Met opzet legt Vadim zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Vadim moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vadim schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
Daar is Perea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Von Gunten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Gunten schiet op doel. Galisai probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vargalui is nu in balbezit. Vargalui geeft een hoge lob. Joller rent richting de bal. Joller draait met de bal, schiet en ... Galisai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Florentiarossa 19:0

89e minuut.
Mo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Łeptuch de bal. Łeptuch geeft de bal voor. Joller rent richting de bal. Joller draait met de bal, schiet en ... Galisai bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reconquista FFC 41%, Florentiarossa 59%.
Reconquista FFC - Florentiarossa 19:0