Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Spartacus F.C Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2774
Spartacus F.C Zé do Rui F.C.
343 Tactiek Surpresa
51% Balbezit 49%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
32 gemiddelde waardering 40.9
average Schieten solid
poor Passen average
average Verdedigen good


8e minuut.
Gaúcho kopt de bal weg. Boriotti rent richting de bal. Cozma maakt een afschuwelijke overtreding. Cozma krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Llanos probeert naar een medespeler te passen. Raj heeft problemen om de bal te vangen. Raj passt de bal met de wreef. Cvetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetković schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cozma verovert de bal door een tackle van achteren. Cozma passt de bal in één keer door. Myśliwiec is nu in balbezit. Myśliwiec geeft een hoge lob. Cozma geeft een hoge lob. Mrđen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos speelt de bal door. Daar is Manu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manu schiet op doel. Mrđen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus F.C - Zé do Rui F.C. 0:1

23e minuut.
Szczerbaniuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ met een sublieme pass. Cvetković is nu in balbezit. Cvetković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus F.C - Zé do Rui F.C. 0:2

25e minuut.
Szczerbaniuk geeft de bal voor. Cvetković is nu in balbezit. Janek begaat een overtreding. Cvetković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Llanos wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Szczerbaniuk rent richting de bal. Szczerbaniuk passt de bal zonder na te denken. Provenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetković rent richting de bal. Cvetković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pirttioja bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cozma. Pirttioja raakt geblesseerd tijdens het duel. Pirttioja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gaúcho maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus F.C 72%, Zé do Rui F.C. 28%.
Spartacus F.C - Zé do Rui F.C. 0:2

58e minuut.
Mesiani met een sublieme pass. Cozma geeft de bal voor. Manu heeft problemen om de bal te vangen. Manu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus F.C - Zé do Rui F.C. 0:3

59e minuut.
Gaúcho probeert naar een medespeler te passen. Boriotti heeft problemen om de bal te vangen. Raj onderschept slim de pass. Raj schiet op doel. Paal!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hugason komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Fagoaga is nu in balbezit. Cvetković verovert de bal door een tackle van achteren. Manu is nu in balbezit. Manu schiet op doel. Mrđen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus F.C - Zé do Rui F.C. 0:4

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grasu komt het veld opgelopen. Meléndez komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capetinha komt het veld opgelopen. Kastouras komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Meléndez verovert de bal door een tackle van achteren. Meléndez geeft een lange en hoge pass. Cvetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus F.C - Zé do Rui F.C. 0:5

85e minuut.
Capetinha geeft een hoge lob. Mrđen met een sublieme pass. Llanos kopt de bal weg. Raj kan de bal niet met de borst controleren. Raj schiet op doel. Mrđen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Clercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ speelt de bal door. Llanos speelt de bal door. Cvetković is nu in balbezit. Cvetković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Llanos is nu in balbezit. Llanos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Manu de bal. Llanos rent richting de bal. Llanos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus F.C 76%, Zé do Rui F.C. 24%.
Spartacus F.C - Zé do Rui F.C. 0:5