Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shamkir FC Green Town AFC
3-5-2 Tactiek G-2-2-2 GT V1
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
48.8 gemiddelde waardering 51.2
solid Schieten good
solid Passen solid
good Verdedigen good


4e minuut.
Əcəmi geeft een lange en hoge pass. Rodziewicz verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cieplewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zakiroğlu is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zakiroğlu rent richting de bal. Zakiroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shamkir FC - Green Town AFC 1:0

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iammarino met een snelle inworp. Pepper geeft een hoge lob. Butică rent richting de bal. Butică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Əcəmi kopt de bal weg. Daar is Zakiroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hazmulka rent richting de bal. Zakiroğlu onderschept slim de pass. Zakiroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shamkir FC - Green Town AFC 2:0

19e minuut.
Domján geeft een lange en hoge pass. Żygus controleert de bal met de borst. Gąsienica rent richting de bal. Iammarino verovert de bal door een tackle van achteren. Iammarino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Əcəmi rent richting de bal. Əcəmi passt de bal zonder na te denken. Domján rent richting de bal. Mütəllibov verovert de bal door een tackle van achteren. Mütəllibov draait met de bal, schiet en ... Krystoforski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rodziewicz rent richting de bal. Zakiroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Zakiroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamkir FC - Green Town AFC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamkir FC 54%, Green Town AFC 46%.
Shamkir FC - Green Town AFC 3:0

46e minuut.
Degang komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Əcəmi is nu in balbezit. Əcəmi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mütəllibov de bal. Mütəllibov haalt uit met een fantastische trap. Degang probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Czop rent richting de bal. Əcəmi verovert de bal door een tackle van achteren. Əcəmi passt de bal zonder na te denken. Mütəllibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mütəllibov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Xudaverdiyev komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Rodziewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solomovici geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gąsienica de bal. Iammarino rent richting de bal. Iammarino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Feyzullayev met een sublieme pass. Solomovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomovici probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Butică de bal. Butică haalt uit met een fantastische trap. Nadiroğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamkir FC 51%, Green Town AFC 49%.
Shamkir FC - Green Town AFC 3:0