Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bulgaria U21 Brasil U21
adix523press Tactiek 4132_MIR 2
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
55.3 gemiddelde waardering 57.1
solid Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Veliev is nu in balbezit. Veliev passt de bal in één keer door. Stanimirov is nu in balbezit. Stanimirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Brasil U21 1:0

13e minuut.
Henrique Correa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prahov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martinchev geeft de bal voor. Stanimirov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Martinchev rent richting de bal. Martinchev passt de bal met de wreef. Prahov met een sublieme pass. Stanimirov rent richting de bal. Stanimirov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Angelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. do Carmo onderschept slim de pass. Dzhingozov rent richting de bal. do Carmo onderschept slim de pass. do Carmo draait met de bal, schiet en ... Bilev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria U21 48%, Brasil U21 52%.
Bulgaria U21 - Brasil U21 1:0

46e minuut.
Dunev komt het veld opgelopen. Gekov komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Gekov onderschept slim de pass. Gekov geeft de bal voor. Klungelig pakt Stanimirov de bal. Stanimirov schiet op doel. Cocito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cocito met een harde bal richting middenveld. Goulart kopt de bal weg. Klungelig pakt do Carmo de bal. do Carmo schiet op doel. Bilev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bulgaria U21 - Brasil U21 1:1

62e minuut.
Gekov speelt de bal door. Prahov rent richting de bal. Prahov passt de bal met de wreef. Karabashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabashev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Prahov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muhanov komt het veld opgelopen.

64e minuut.
do Carmo onderschept slim de pass. do Carmo passt de bal in één keer door. Bekirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmaz onderschept slim de pass. Dalmaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Gekov rent richting de bal. Dalmaz onderschept slim de pass. do Carmo is nu in balbezit. do Carmo draait met de bal, schiet en ... Bilev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Brasil U21 1:2

68e minuut.
Arouca komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robben komt het veld opgelopen. Yakobchev komt het veld opgelopen. Pistola komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Arouca controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tianno komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tianno met een snelle inworp. Goulart bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulart speelt de bal door. Pistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tianno rent richting de bal. Tianno passt de bal zonder na te denken. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca haalt uit met een fantastische trap. Bilev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Brasil U21 1:3

81e minuut.
Berbatov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Muhanov met een sublieme pass. Angelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelkov passt de bal in één keer door. Arouca rent richting de bal. Arouca schiet op doel. Bilev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Angelkov geeft een lange en hoge pass. Suzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzano geeft een hoge lob. Pistola is nu in balbezit. Pistola haalt uit met een fantastische trap. Bilev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria U21 54%, Brasil U21 46%.
Bulgaria U21 - Brasil U21 1:3