Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sargetia
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5502
Sarmizegetusa Regia Juventus Torino
Central Tactiek 4-3-3 2016
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 48.3
weak Schieten formidable
adequate Passen good
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Tolomac geeft een hoge lob. Paredes is nu in balbezit. Paredes geeft een lange en hoge pass. Gramajo rent richting de bal. Gramajo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Kotlarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kotlarczyk speelt de bal door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes geeft een lange en hoge pass. Gramajo rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Caszely bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies rent richting de bal. Caszely onderschept slim de pass. Caszely schiet op doel. Breahna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmizegetusa Regia - Juventus Torino 0:1

18e minuut.
Kotlarczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zduński komt het veld opgelopen.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bejan met een snelle inworp. Paredes geeft een hoge lob. Gramajo rent richting de bal. Gramajo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Covileac kopt de bal weg. Ameno met een sublieme pass. Daar is Paredes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piar is nu in balbezit. Piar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vasse bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasse geeft een hoge lob. Skeide bereikt de bal nog maar net als eerste. Skeide geeft de bal voor. Gramajo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmizegetusa Regia - Juventus Torino 0:2

30e minuut.
Paredes heeft problemen om de bal te vangen. Paredes speelt de bal door. Skeide speelt de bal door. Strungăreanu is nu in balbezit. Strungăreanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Paredes passt de bal met de wreef. Skeide is nu in balbezit. Daar is Skeide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skeide geeft een hoge lob. Caszely krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Paredes passt de bal met de wreef. Caszely geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tolomac de bal onder controle te krijgen. Strungăreanu is nu in balbezit. Strungăreanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarmizegetusa Regia 70%, Juventus Torino 30%.
Sarmizegetusa Regia - Juventus Torino 0:2

48e minuut.
Gramajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies is nu in balbezit. Gramajo verovert de bal door een tackle van achteren. Gramajo draait met de bal, schiet en ... Breahna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmizegetusa Regia - Juventus Torino 0:3

53e minuut.
Paredes probeert naar een medespeler te passen. Skeide bereikt de bal nog maar net als eerste. Skeide passt de bal in één keer door. Strungăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strungăreanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inworp. Skeide met de inworp. Strungăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strungăreanu haalt uit met een fantastische trap. Breahna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmizegetusa Regia - Juventus Torino 0:4

58e minuut.
Skeide geeft een hoge lob. Caszely rent richting de bal. Bunghez verovert de bal door een tackle van achteren. Gramajo rent richting de bal. Gramajo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Skeide bereikt de bal nog maar net als eerste. Skeide geeft de bal voor. Davies heeft problemen om de bal te vangen. Strungăreanu rent richting de bal. Strungăreanu schiet op doel. Breahna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Naguisa geeft een lange en hoge pass. Piar is nu in balbezit. Zduński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piar neemt de penalty, wat een uithaal! Zancu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Skeide rent richting de bal. Skeide geeft een lange en hoge pass. Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramajo verovert de bal door een tackle van achteren. Gramajo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Sa`adon bereikt de bal nog maar net als eerste. Strungăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Strungăreanu passt de bal met de wreef. Gramajo rent richting de bal. Gramajo draait met de bal, schiet en ... Breahna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmizegetusa Regia - Juventus Torino 0:5

90e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Paredes met een sublieme pass. Gramajo rent richting de bal. Gramajo draait met de bal, schiet en ... Davies probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarmizegetusa Regia 73%, Juventus Torino 27%.
Sarmizegetusa Regia - Juventus Torino 0:5