Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovenija U21 Danmark U21
DENNMARK Tactiek slov
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 5
49 gemiddelde waardering 50.9
solid Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Jazbec rent richting de bal. Muhammad begaat een overtreding. Jazbec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Novak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jazbec krijgt zijn hoofd ertegen. Davidsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Novak passt de bal zonder na te denken. Jerman is nu in balbezit. Jerman speelt de bal door. Jazbec is nu in balbezit. Jazbec schiet op doel. Davidsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Vendelbo met een sublieme pass. Kirkegaard rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidmar. Kirkegaard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gaardsøe komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Novak de bal onder controle te krijgen. Novak passt de bal zonder na te denken. Stegger is nu in balbezit. Hrovatin onderschept slim de pass. Hrovatin schiet op doel. Davidsen bokst de bal weg.

33e minuut.
Hrovatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Korndrup begaat een overtreding. Hrovatin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Novak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hrovatin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 64%, Danmark U21 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slovenija U21 - Danmark U21 0:0

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Klančnik stond buitenspel. Lajnšček komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fritzen komt het veld opgelopen. Vidmar komt het veld opgelopen. Vitranc komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Wagner komt het veld opgelopen. Blatnik komt het veld opgelopen. Nørgård komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Vidmar heeft problemen om de bal te vangen. Vidmar met een sublieme pass. Hrovatin is nu in balbezit. Hrovatin haalt uit met een fantastische trap. Davidsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Danmark U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 65%, Danmark U21 35%.
Slovenija U21 - Danmark U21 1:0