Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Česká republika România
5-3-2-v1 Tactiek 5212 wc
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
80 gemiddelde waardering 81.7
outstanding Schieten outstanding
brilliant Passen brilliant
incredible Verdedigen brilliant


7e minuut.
Bohačík geeft een hoge lob. Želízko rent richting de bal. Želízko passt de bal met de wreef. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Guran bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortel verovert de bal door een tackle van achteren. Obositu begaat een overtreding. Obositu krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Bortel met een sublieme pass. Gočár probeert naar een medespeler te passen. Kordík probeert naar een medespeler te passen. Velebný rent richting de bal. Velebný schiet op doel. Cârstoiu bokst de bal weg.

17e minuut.
Purman kopt de bal weg. Gočár probeert naar een medespeler te passen. Želízko bereikt de bal nog maar net als eerste. Želízko geeft een lange en hoge pass. Velebný krijgt zijn hoofd ertegen. Cârstoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Želízko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tărăşilă. Želízko raakt geblesseerd tijdens het duel. Gočár met een snel genomen vrije trap. Vengl springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kavka geeft een lange en hoge pass. Velebný is nu in balbezit. Tărăşilă maakt een afschuwelijke overtreding. Tărăşilă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika 45%, România 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Česká republika - România 0:0

46e minuut.
Pivo komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Guran bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guran met de inworp. Vladu geeft een hoge lob. Dobrinoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Bako kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozan komt het veld opgelopen. Patraulea komt het veld opgelopen. Alexe komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Gočár kopt de bal weg. Želízko is nu in balbezit. Buclea maakt een afschuwelijke overtreding. Buclea krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Alexe stond buitenspel. Otrava komt het veld opgelopen. Pála komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Bortel rent richting de bal. Vengl is nu in balbezit. Ghinea is nu in balbezit. Vengl onderschept slim de pass. Vengl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Rozan kopt de bal weg. Alexe rent richting de bal. Purman bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexe onderschept slim de pass. Alexe schiet op doel. Bako verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - România 0:1

86e minuut.
Patraulea passt de bal zonder na te denken. Guran probeert naar een medespeler te passen. Călugăru met een sublieme pass. Alexe is nu in balbezit. Alexe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Purman met een sublieme pass. Klungelig pakt Bohačík de bal. Alexe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexe schiet op doel. Bako maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika 58%, România 42%.
Česká republika - România 0:1