Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-09 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Pepsi Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ Zenit Chmielnik
4-1-1-2-2-OFF Tactiek zenit lewa
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
63.8 gemiddelde waardering 66.3
excellent Schieten formidable
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


16e minuut.
Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Capolungo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Montwiłł raakt geblesseerd tijdens het duel. van Hooijdonk neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Zenit Chmielnik 1:0

20e minuut.
Rovers kopt de bal weg. Bărbulescu speelt de bal door. Perl verovert de bal door een tackle van achteren. Pashanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashanov schiet op doel. Vassdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Klungelig pakt Capolungo de bal. Montwiłł is nu in balbezit. Capolungo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Capolungo krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bărbulescu met een sublieme pass. Brkić probeert naar een medespeler te passen. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pashanov rent richting de bal. Pashanov schiet op doel. Vassdal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Zenit Chmielnik 1:1

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goglio met de inworp. Dembiński rent richting de bal. Dembiński geeft een hoge lob. Wolters springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Veiby is nu in balbezit. Alcalde is nu in balbezit. Alcalde passt de bal met de wreef. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rovers geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hulewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veiby speelt de bal door. Hulewicz geeft een lange en hoge pass. Xəlilli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bărbulescu passt de bal in één keer door. Brkić heeft problemen om de bal te vangen. Brkić probeert naar een medespeler te passen. Wolters rent richting de bal. Wolters haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 56%, Zenit Chmielnik 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Zenit Chmielnik 1:1

51e minuut.
Veiby probeert naar een medespeler te passen. Montwiłł is nu in balbezit. Rovers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovers geeft de bal voor. Montwiłł geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Karanović passt de bal in één keer door. van Hooijdonk rent richting de bal. Jończy maakt een afschuwelijke overtreding. Jończy krijgt een gele kaart. van Hooijdonk moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. van Hooijdonk kan niet meer verder spelen. von Franzen komt het veld opgelopen. Karanović komt bij de bal en schiet. Xəlilli bokst de bal weg.

55e minuut.
Doeltrap. Dusil komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Inworp. Brkić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu geeft de bal voor. Pashanov krijgt zijn hoofd ertegen. Vassdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Doeltrap. Sanidas komt het veld opgelopen. Lean komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Hulewicz passt de bal met de wreef. Daar is von Franzen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jończy begaat een overtreding. Jończy krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. von Franzen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chilo komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Karanović verovert de bal door een tackle van achteren. Karanović passt de bal in één keer door. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Zenit Chmielnik 2:1

72e minuut.
Dahms onderschept slim de pass. Brkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkić passt de bal zonder na te denken. Wolters is nu in balbezit. Wolters schiet op doel. Vassdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Sanidas passt de bal met de wreef. Chilo geeft de bal voor. Pashanov rent richting de bal. Pashanov schiet op doel. Vassdal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Zenit Chmielnik 2:2

79e minuut.
Úri komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Doeltrap. Szymanek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 47%, Zenit Chmielnik 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Zenit Chmielnik 2:2