Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SixSons Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4757
SixSons Coon and friends
6sons_8 Tactiek Wonder Tweek
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
44.5 gemiddelde waardering 60.7
adequate Schieten formidable
good Passen excellent
good Verdedigen outstanding


5e minuut.
Leblond verovert de bal door een tackle van achteren. Leblond speelt de bal door. Gusmão met een sublieme pass. Kostka is nu in balbezit. Kostka geeft een lange en hoge pass. Januzaj bokst de bal weg.

9e minuut.
Gusmão heeft problemen om de bal te vangen. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão verovert de bal door een tackle van achteren. Gusmão schiet op doel. Januzaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SixSons - Coon and friends 0:1

10e minuut.
Uceda probeert naar een medespeler te passen. Öhme rent richting de bal. Gusmão onderschept slim de pass. Gusmão schiet op doel. Januzaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SixSons - Coon and friends 0:2

13e minuut.
Kostka kopt de bal weg. Kantor rent richting de bal. Nobilo is nu in balbezit. Nobilo schiet op doel. Januzaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SixSons - Coon and friends 0:3

17e minuut.
Kantor speelt de bal door. Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka met een sublieme pass. Nobilo is nu in balbezit. Nobilo schiet op doel. Januzaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Inworp. Alacabey met een snelle inworp. Daar is Kantor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantor geeft een hoge lob. Nobilo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Leblond met een sublieme pass. Kostka rent richting de bal. Kostka passt de bal zonder na te denken. Nobilo rent richting de bal. Nobilo haalt uit met een fantastische trap. Januzaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Gusmão passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kostka de bal. Kostka passt de bal zonder na te denken. Nobilo heeft problemen om de bal te vangen. Nobilo schiet op doel. Januzaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SixSons - Coon and friends 0:4

30e minuut.
Leblond verovert de bal door een tackle van achteren. Leblond speelt de bal door. Kantor is nu in balbezit. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kostka rent richting de bal. Kostka speelt de bal door. Kantor probeert naar een medespeler te passen. Nobilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobilo draait met de bal, schiet en ... Januzaj bokst de bal weg.

34e minuut.
Kantor passt de bal zonder na te denken. Kostka rent richting de bal. Kostka passt de bal met de wreef. Nobilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobilo schiet op doel. Januzaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gusmão de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kantor onderschept slim de pass. Kantor passt de bal met de wreef. Nobilo rent richting de bal. Nobilo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Leblond bereikt de bal nog maar net als eerste. Leblond geeft een hoge lob. de Rycke heeft problemen om de bal te vangen. Nobilo is nu in balbezit. Nobilo haalt uit met een fantastische trap. Januzaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SixSons 79%, Coon and friends 21%.
SixSons - Coon and friends 0:4

47e minuut.
Cearense onderschept slim de pass. Cearense geeft een hoge lob. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão haalt uit met een fantastische trap. Januzaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SixSons - Coon and friends 0:5

48e minuut.
Kantor speelt de bal door. Kostka is nu in balbezit. Kostka heeft problemen om de bal te vangen. Kostka geeft een lange en hoge pass. Nobilo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Kantor verovert de bal door een tackle van achteren. Kantor probeert naar een medespeler te passen. Kostka heeft problemen om de bal te vangen. Kostka geeft een lange en hoge pass. Gusmão krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SixSons - Coon and friends 0:6

52e minuut.
Migić probeert naar een medespeler te passen. Kostka is nu in balbezit. Kostka probeert naar een medespeler te passen. Nobilo rent richting de bal. Nobilo schiet op doel. Januzaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Uceda heeft problemen om de bal te vangen. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense passt de bal met de wreef. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SixSons - Coon and friends 0:7

60e minuut.
Kostka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor passt de bal zonder na te denken. Nobilo is nu in balbezit. Nobilo draait met de bal, schiet en ... Januzaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Urbina probeert de bal met de borst te controleren. Urbina probeert naar een medespeler te passen. Kostka is nu in balbezit. Kostka geeft de bal voor. Gusmão krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nobilo rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Leblond rent richting de bal. Leblond geeft een lange en hoge pass. Nobilo heeft problemen om de bal te vangen. Nobilo haalt uit met een fantastische trap. Januzaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SixSons - Coon and friends 0:8

79e minuut.
Migić geeft de bal voor. Nobilo kopt de bal weg. Klungelig pakt Gusmão de bal. Gusmão draait met de bal, schiet en ... Januzaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SixSons - Coon and friends 0:9

86e minuut.
Cwojdziński rent richting de bal. Alacabey is nu in balbezit. Kostka heeft problemen om de bal te vangen. Kostka geeft een hoge lob. Gusmão krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SixSons 74%, Coon and friends 26%.
SixSons - Coon and friends 0:9