Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Cymru U21
523 Tactiek back to basics
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
47.9 gemiddelde waardering 44.7
good Schieten good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Bracken met een sublieme pass. Mika is nu in balbezit. Amplett schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Amplett krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Jacobs kopt de bal weg. Amplett bereikt de bal nog maar net als eerste. Amplett passt de bal met de wreef. Birt bereikt de bal nog maar net als eerste. Birt haalt uit met een fantastische trap. Lanev bokst de bal weg.

6e minuut.
Daar is Anthopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birt is nu in balbezit. Birt passt de bal zonder na te denken. Amplett bereikt de bal nog maar net als eerste. Amplett schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster passt de bal zonder na te denken. Amplett is nu in balbezit. Amplett draait met de bal, schiet en ... Lanev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Cymru U21 0:1

20e minuut.
Foster is nu in balbezit. Foster speelt de bal door. Amplett bereikt de bal nog maar net als eerste. Amplett haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mulligan geeft een hoge lob. Inworp. Jacobs met de inworp. Foster is nu in balbezit. Foster geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nicholas passt de bal in één keer door. Bracken heeft problemen om de bal te vangen. Ansley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ansley krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Proctor bereikt de bal nog maar net als eerste. Proctor geeft een lange en hoge pass. Amplett kopt de bal weg. Birt rent richting de bal. Birt draait met de bal, schiet en ... Lanev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 59%, Cymru U21 41%.
New Zealand U21 - Cymru U21 0:1

47e minuut.
Nicholas is nu in balbezit. Foster is nu in balbezit. Mair geeft een lange en hoge pass. Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Nicholas passt de bal in één keer door. Maloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Staples maakt een afschuwelijke overtreding. Maloney raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

59e minuut.
Daar is Ansley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conway is nu in balbezit. Bracken onderschept slim de pass. Bracken schiet op doel. Symes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Cymru U21 1:1

60e minuut.
Inworp. Woodhams komt het veld opgelopen. Mitchell komt het veld opgelopen. Eaton komt het veld opgelopen. Watts komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Birt onderschept slim de pass. Anthopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Birt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Staples met een snel genomen vrije trap. Birt is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Buitenspel voor Nicholas. Goede buitenspelval van de verdediging. Wellington komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Staples met een sublieme pass. Birt bereikt de bal nog maar net als eerste. Amplett rent richting de bal. Birt is nu in balbezit. Birt schiet op doel. Watts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 45%, Cymru U21 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Cymru U21 1:1