Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Plumar Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3386
La Lomba Sport Lords
5-3-2 MASTER5 Tactiek Q3T
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 58.5
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Guinea rent richting de bal. Guinea geeft een lange en hoge pass. Vilariño rent richting de bal. Nicoliţă onderschept slim de pass. Nicoliţă haalt uit met een fantastische trap. Lama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Hergan probeert naar een medespeler te passen. Dakowski met een sublieme pass. Pardo controleert de bal met de borst. Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Dakowski kopt de bal weg. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Palicio begaat een overtreding. Palicio krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Bertin passt de bal in één keer door. Orts geeft de bal voor. Hergan probeert de bal aan de voet te houden. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes schiet op doel. Lama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Pardo rent richting de bal. Frajlich onderschept slim de pass. Frajlich passt de bal in één keer door. Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă schiet op doel. Lama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Frajlich speelt de bal door. Bertin bereikt de bal nog maar net als eerste. Orts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bertin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bertin kan niet meer verder spelen. Dubach komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Lomba Sport 33%, Lords 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Lomba Sport - Lords 0:0

46e minuut.
Guinea passt de bal met de wreef. Padín rent richting de bal. Padín passt de bal met de wreef. Froger is nu in balbezit. Froger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Palicio rent richting de bal. Dakowski onderschept slim de pass. Dakowski passt de bal zonder na te denken. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is de Bock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Bock speelt de bal door. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - Lords 0:1

55e minuut.
Hergan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Lasa met een snelle inworp. Guinea met een sublieme pass. Pérez Lasa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Frajlich passt de bal met de wreef. Selymes is nu in balbezit. André legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! André krijgt een gele kaart. Selymes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stopyra komt het veld opgelopen. Marie komt het veld opgelopen. Nicoliţă legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Selymes de bal. André legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! André krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Selymes raakt geblesseerd tijdens het duel. Nicoliţă kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is de Bock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardo is nu in balbezit. Pardo geeft een hoge lob. Dubach is nu in balbezit. Dubach schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Palicio probeert naar een medespeler te passen. Orts bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach draait met de bal, schiet en ... Campo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - Lords 0:2

79e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajlich verovert de bal door een tackle van achteren. Frajlich passt de bal in één keer door. Daar is Selymes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selymes draait met de bal, schiet en ... Lama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Pardo heeft problemen om de bal te vangen. Pardo passt de bal met de wreef. de Bock geeft een lange en hoge pass. Froger bereikt de bal nog maar net als eerste. Froger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Lomba Sport 39%, Lords 61%.
La Lomba Sport - Lords 0:2