Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: India U21 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6132
India U21 Prathet Thai U21
Runaway! Tactiek 4-3-1-2
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
42.4 gemiddelde waardering 41.1
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
average Verdedigen weak


5e minuut.
Yuansheng verovert de bal door een tackle van achteren. Sivaram bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yuansheng. Yuansheng krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Soma is nu in balbezit. Soma met een sublieme pass. Snehal rent richting de bal. Snehal geeft de bal voor. Sourav springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Kaewmoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sourav begaat een overtreding. Kaewmoon raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaewmoon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wisutratsami rent richting de bal. Wisutratsami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dongyun heeft problemen om de bal te vangen. Solaimathi is nu in balbezit. Solaimathi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Boon-Nam de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - Prathet Thai U21 1:0

13e minuut.
Sriram kan de bal niet met de borst controleren. Dongyun rent richting de bal. Ankola begaat een overtreding. Ankola krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Pillay rent richting de bal. Pillay geeft een hoge lob. Kaewmoon kopt de bal weg. Solaimathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Solaimathi draait met de bal, schiet en ... Gow Jen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - Prathet Thai U21 2:0

32e minuut.
Inworp. Sivaram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pillay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pillay geeft een lange en hoge pass. Solaimathi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sriram passt de bal zonder na te denken. Snehal bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyong rent richting de bal. Snehal verovert de bal door een tackle van achteren. Snehal geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Snehal rent richting de bal. Snehal passt de bal met de wreef. Sivaram met een sublieme pass. Pillay is nu in balbezit. Pillay geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India U21 32%, Prathet Thai U21 68%.
India U21 - Prathet Thai U21 2:0

47e minuut.
Shamir is nu in balbezit. Wisutratsami rent richting de bal. Shamir maakt een afschuwelijke overtreding. Shamir krijgt een gele kaart. Wisutratsami is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Deyong neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Inworp. Shalaby komt het veld opgelopen. Mayekar komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Bhanu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ching-Fou komt het veld opgelopen. Deivan komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Shalaby komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gow Jen trapt de bal weg van het doel. Dongyun kopt de bal weg. Ching-Fou rent richting de bal. Ching-Fou schiet op doel. Mona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - Prathet Thai U21 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India U21 35%, Prathet Thai U21 65%.
India U21 - Prathet Thai U21 2:1