Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Spartacus Meteor SC
friendly Tactiek bogyo
62% Balbezit 38%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 36.1
solid Schieten good
good Passen weak
average Verdedigen average


2e minuut.
Kis-Molnár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leskó geeft een hoge lob. Laár heeft problemen om de bal te vangen. Laár draait met de bal, schiet en ... Arkadaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spartacus - Meteor SC 0:1

6e minuut.
Udvardy rent richting de bal. Udvardy probeert naar een medespeler te passen. Glöckner rent richting de bal. Turi rent richting de bal. Turi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Leskó geeft de bal voor. Pinczés kopt de bal weg. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatke is nu in balbezit. Szatke haalt uit met een fantastische trap. Arkadaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Incze geeft een lange en hoge pass. Kis-Molnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Margitay krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Szatke controleert de bal met de borst. Fenyvesi geeft een hoge lob. Mocsai is nu in balbezit. Vásárhelyi verovert de bal door een tackle van achteren. Vásárhelyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Spartacus - Meteor SC 1:1

35e minuut.
Szatke rent richting de bal. Fenyvesi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szatke raakt geblesseerd tijdens het duel. Fenyvesi speelt de bal door. Laár neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

35e minuut.
Koszta rent richting de bal. Koszta speelt de bal door. Glöckner rent richting de bal. Sztanó geeft een hoge lob. Szatke krijgt zijn hoofd ertegen. Arkadaş bokst de bal weg.

41e minuut.
Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz-Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz-Caballero met een sublieme pass. Glöckner is nu in balbezit. Glöckner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spartacus - Meteor SC 2:1

45e minuut.
Tanboğa geeft de bal voor. Gulácsy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vásárhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásárhelyi draait met de bal, schiet en ... Rudas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spartacus - Meteor SC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Spartacus 66%, Meteor SC 34%.
Real Spartacus - Meteor SC 3:1

55e minuut.
Margitay speelt de bal door. Pinczés rent richting de bal. Pinczés passt de bal zonder na te denken. Tanboğa rent richting de bal. Tanboğa probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lónyay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vecsei komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Vecsei verovert de bal door een tackle van achteren. Vecsei geeft de bal voor. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár draait met de bal, schiet en ... Arkadaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spartacus - Meteor SC 3:2

83e minuut.
Fenyvesi met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leskó geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vreća rent richting de bal. Vreća passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Spartacus - Meteor SC 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Spartacus 65%, Meteor SC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Spartacus - Meteor SC 3:3