Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kazakhstán U21 Colombia U21
KZ U21 - CO U21 Tactiek T4132
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.4 gemiddelde waardering 49.5
adequate Schieten very good
adequate Passen good
average Verdedigen solid


2e minuut.
Sugurbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanmiguel verovert de bal door een tackle van achteren. Sanmiguel geeft een lange en hoge pass. de la Pava rent richting de bal. de la Pava schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Moyano passt de bal met de wreef. Lancheros heeft problemen om de bal te vangen. Lancheros geeft een hoge lob. de la Pava bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Pava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Carrasco rent richting de bal. de la Pava is nu in balbezit. Makarchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasco onderschept slim de pass. Carrasco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Sanmiguel geeft een hoge lob. de la Pava is nu in balbezit. Carrasco heeft problemen om de bal te vangen. Carrasco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán U21 - Colombia U21 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazakhstán U21 55%, Colombia U21 45%.
Kazakhstán U21 - Colombia U21 0:1

46e minuut.
Balsin komt het veld opgelopen. Bocanegra komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Liévano passt de bal met de wreef. de la Pava bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra haalt uit met een fantastische trap. Familtsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán U21 - Colombia U21 0:2

62e minuut.
Doeltrap. Shokh komt het veld opgelopen. Orakbaev komt het veld opgelopen.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rondón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Makarchuk de bal. Bocanegra verovert de bal door een tackle van achteren. Bocanegra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Orakbaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rondón geeft een hoge lob. Daar is Makarchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Pava rent richting de bal. de la Pava haalt uit met een fantastische trap. Familtsev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán U21 - Colombia U21 0:3

75e minuut.
Lancheros speelt de bal door. Bocanegra is nu in balbezit. de la Pava bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Montero komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Lancheros passt de bal in één keer door. Bocanegra rent richting de bal. Montero rent richting de bal. Montero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán U21 - Colombia U21 0:4

89e minuut.
Luna passt de bal zonder na te denken. Lancheros rent richting de bal. Lancheros passt de bal zonder na te denken. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazakhstán U21 69%, Colombia U21 31%.
Kazakhstán U21 - Colombia U21 0:4