Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 00:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena Zulia Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3853
Atletico Zulia Titanes de Oriente F.C.
korn5 Tactiek 433
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
37.9 gemiddelde waardering 44.7
average Schieten solid
average Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Idziorek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nurci is nu in balbezit. Palmezano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Palmezano moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Palmezano schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

4e minuut.
Uluses rent richting de bal. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Urbaneja is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Arouca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Uluses neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Carrasquel passt de bal met de wreef. Nurci speelt de bal door. Arouca is nu in balbezit. Arouca haalt uit met een fantastische trap. Márquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pirela geeft een lange en hoge pass. Uluses bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:1

17e minuut.
Bottini geeft een hoge lob. Mathías kopt de bal weg. Palomón rent richting de bal. Reyes onderschept slim de pass. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Arouca is nu in balbezit. Uluses is nu in balbezit. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez schiet op doel. Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:2

32e minuut.
Buitenspel voor Arouca. Goede buitenspelval van de verdediging. Solano maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ... Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Cabrera met een sublieme pass. das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca rent richting de bal. Arouca draait met de bal, schiet en ... Márquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:3

41e minuut.
Aramburú probeert de bal aan de voet te houden. Uluses bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca is nu in balbezit. Arouca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 64%, Titanes de Oriente F.C. 36%.
Atletico Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:3

47e minuut.
Idziorek met een snelle inworp. Nurci heeft problemen om de bal te vangen. Nurci passt de bal met de wreef. Arouca rent richting de bal. Arouca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Idziorek geeft een lange en hoge pass. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Arouca rent richting de bal. Arouca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Arouca geeft een lange en hoge pass. Montenegro is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nurci neemt de hoekschop. Arouca springt en kopt de bal. Márquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Nurci rent richting de bal. Nurci geeft de bal voor. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:4

65e minuut.
Arouca is nu in balbezit. Bottini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arouca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cabrera neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Daar is Téllez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Montenegro met een harde bal richting middenveld. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Téllez kopt de bal weg. Arouca rent richting de bal. Arouca draait met de bal, schiet en ... Márquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 63%, Titanes de Oriente F.C. 37%.
Atletico Zulia - Titanes de Oriente F.C. 0:4