Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 22:00
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Casa do Deficiente
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4933
APAE Vascão da Grana
2x2 canto Tactiek entra nao
33% Balbezit 67%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 29.7
good Schieten adequate
adequate Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Aleluia passt de bal zonder na te denken. Pontin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontin passt de bal in één keer door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frazzon probeert naar een medespeler te passen. Aleluia kopt de bal weg. Klungelig pakt Antczak de bal. Antczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bourbotte probeert naar een medespeler te passen. Aleluia rent richting de bal. Aleluia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pontin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pontin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flores met de inworp. Klungelig pakt Matošić de bal. Matošić geeft een hoge lob. Pontin krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

10e minuut.
Pontin bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak is nu in balbezit. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap. Frazzon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
APAE - Vascão da Grana 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Antczak de bal. Aleluia is nu in balbezit. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak draait met de bal, schiet en ... Frazzon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
APAE - Vascão da Grana 0:2

18e minuut.
Flores passt de bal in één keer door. Aleluia speelt de bal door. Pontin rent richting de bal. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak haalt uit met een fantastische trap. Frazzon bokst de bal weg. Pontin rent richting de bal. Pontin haalt uit met een fantastische trap. Frazzon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antczak rent richting de bal. Antczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
APAE - Vascão da Grana 0:3

21e minuut.
Bourbotte passt de bal in één keer door. Pontin is nu in balbezit. Antczak is nu in balbezit. Antczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
APAE - Vascão da Grana 0:4

24e minuut.
Antczak rent richting de bal. Aleluia rent richting de bal. Aleluia probeert naar een medespeler te passen. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bourbotte heeft problemen om de bal te vangen. Bugu speelt de bal door. Sotero speelt de bal door. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pontin geeft de bal voor. Daar is Bugu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antczak is nu in balbezit. Antczak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
APAE - Vascão da Grana 0:5

31e minuut.
Frazzon trapt de bal weg. Matošić kopt de bal weg. Bourbotte probeert naar een medespeler te passen. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak haalt uit met een fantastische trap. Frazzon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bugu de bal. Pontin is nu in balbezit. Pontin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bugu geeft de bal voor. Bourbotte heeft problemen om de bal te vangen. Pontin rent richting de bal. Pontin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
APAE - Vascão da Grana 0:6

39e minuut.
Flores met de inworp. Antczak probeert naar een medespeler te passen. Pontin rent richting de bal. Pontin schiet op doel. Frazzon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Pontin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourbotte rent richting de bal. Bourbotte speelt de bal door. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak schiet op doel. Frazzon bokst de bal weg. Daar is Pontin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antczak is nu in balbezit. Antczak schiet op doel. Frazzon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
APAE - Vascão da Grana 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APAE 94%, Vascão da Grana 6%.
APAE - Vascão da Grana 0:7

49e minuut.
Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores passt de bal zonder na te denken. Antczak is nu in balbezit. Antczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
APAE - Vascão da Grana 0:8

53e minuut.
Bourbotte rent richting de bal. Bourbotte passt de bal in één keer door. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak schiet op doel. Frazzon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

56e minuut.
Aleluia is nu in balbezit. Aleluia passt de bal zonder na te denken. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak schiet op doel. Frazzon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
APAE - Vascão da Grana 0:9

59e minuut.
Matošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matošić passt de bal zonder na te denken. Antczak rent richting de bal. Antczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Matošić is nu in balbezit. Matošić probeert naar een medespeler te passen. Antczak is nu in balbezit. Antczak schiet op doel. Frazzon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Matošić de bal. Aleluia met een sublieme pass. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak haalt uit met een fantastische trap. Frazzon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
APAE - Vascão da Grana 0:10

73e minuut.
Pontin rent richting de bal. Pontin met een sublieme pass. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
APAE - Vascão da Grana 0:11

75e minuut.
Antczak is nu in balbezit. Antczak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bugu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Flores zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontin is nu in balbezit. Pontin schiet op doel. Paal!

82e minuut.
Doeltrap. Frazzon trapt de bal weg van het doel. Matošić kopt de bal weg. Pontin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontin speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Aleluia speelt de bal door. Klungelig pakt Matošić de bal. Flores probeert naar een medespeler te passen. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APAE 93%, Vascão da Grana 7%.
APAE - Vascão da Grana 0:11