Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pianorese FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3303
Pianorese FC cisco spurs
442_medio Tactiek exp4
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 52.4
average Schieten excellent
adequate Passen good
average Verdedigen excellent


3e minuut.
Wilczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Langdon rent richting de bal. Langdon geeft de bal voor. Caceras krijgt zijn hoofd ertegen. Kardynał werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianorese FC - cisco spurs 0:1

4e minuut.
Peltosuo is nu in balbezit. Peltosuo geeft de bal voor. Olivieri kan de bal niet met de borst controleren. Caceras rent richting de bal. Caceras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kardynał trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Langdon de bal onder controle te krijgen. Wilczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras rent richting de bal. Caceras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pianorese FC - cisco spurs 0:2

15e minuut.
Slater geeft een hoge lob. Walder verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczkowski rent richting de bal. Wilczkowski geeft de bal voor. Langdon springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Slater is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kujawski speelt de bal door. Bazin rent richting de bal. Bazin passt de bal zonder na te denken. Caceras is nu in balbezit. Caceras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kardynał trapt de bal weg van het doel. Langdon kopt de bal weg. Caceras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caceras schiet op doel. Kardynał maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianorese FC - cisco spurs 0:3

33e minuut.
Boumnijel passt de bal in één keer door. Bazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazin passt de bal zonder na te denken. Caceras is nu in balbezit. Caceras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bazin met de inworp. Boumnijel probeert naar een medespeler te passen. Bazin is nu in balbezit. Bazin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pianorese FC 74%, cisco spurs 26%.
Pianorese FC - cisco spurs 0:3

50e minuut.
Slater passt de bal zonder na te denken. Wilczkowski rent richting de bal. Wilczkowski passt de bal met de wreef. Langdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Langdon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Bazin speelt de bal door. Wilczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczkowski passt de bal zonder na te denken. Slater rent richting de bal. Slater schiet op doel. Kardynał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kardynał met een sublieme pass. Boumnijel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Langdon de bal onder controle te krijgen. Caceras is nu in balbezit. Caceras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Wilczkowski de bal. Langdon rent richting de bal. Wilczkowski is nu in balbezit. Wilczkowski geeft een hoge lob. Slater springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lamatrice speelt de bal door. Slater met een sublieme pass. Caceras rent richting de bal. Caceras draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pianorese FC - cisco spurs 0:4

74e minuut.
Bazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazin passt de bal zonder na te denken. Daar is Langdon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seragni is nu in balbezit. Seragni draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Vincenza met een sublieme pass. Frahm is nu in balbezit. Frahm geeft een hoge lob. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianorese FC - cisco spurs 0:5

80e minuut.
Bazin passt de bal in één keer door. Slater speelt de bal door. Langdon speelt de bal door. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras haalt uit met een fantastische trap. Kardynał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Boumnijel kopt de bal weg. Slater probeert naar een medespeler te passen. Caceras is nu in balbezit. Caceras draait met de bal, schiet en ... Kardynał maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianorese FC - cisco spurs 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pianorese FC 79%, cisco spurs 21%.
Pianorese FC - cisco spurs 0:6