Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bolivia Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13023
Bolivia España
Bolivia 3 Tactiek 2THEKINGSOFSPAIN
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
70.3 gemiddelde waardering 70.6
outstanding Schieten excellent
formidable Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


10e minuut.
Fernández Veiras neemt vlug de vrije trap. Daar is Vedia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peragón verovert de bal door een tackle van achteren. Peragón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivia - España 0:1

17e minuut.
Gallardo controleert de bal met de borst. Úbeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Úbeda passt de bal in één keer door. Peragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Peragón draait met de bal, schiet en ... Nagashiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Iñarra is nu in balbezit. Laime tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iñarra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iñarra met een snel genomen vrije trap. Peragón krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Peragón kopt de bal weg. Úbeda rent richting de bal. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo geeft de bal voor. Ojopi is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ojopi rent richting de bal. Ojopi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bolivia - España 1:1

39e minuut.
Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo geeft een hoge lob. Ojopi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojopi draait met de bal, schiet en ... Ruiz Otxoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivia - España 2:1

43e minuut.
Melgarejo speelt de bal door. Muñoz Martínez is nu in balbezit. Muñoz Martínez passt de bal met de wreef. Peragón rent richting de bal. Peragón haalt uit met een fantastische trap. Nagashiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bugarín komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivia 58%, España 42%.
Bolivia - España 2:1

49e minuut.
Chuvé controleert de bal met de borst. Muñoz Martínez is nu in balbezit. Met opzet legt Chuvé zijn tegenspeler op de grond. Muñoz Martínez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

50e minuut.
Palacios raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chilo komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Chuvé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilo geeft een lange en hoge pass. Ojopi is nu in balbezit. Ojopi haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Otxoa bokst de bal weg.

61e minuut.
Ojopi probeert naar een medespeler te passen. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante geeft de bal voor. Ramos maakt een snoekduik en kopt de bal. Ruiz Otxoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivia - España 3:1

62e minuut.
Zambrano kopt de bal weg. Martín Pulido probeert naar een medespeler te passen. Úbeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Úbeda haalt uit met een fantastische trap. Nagashiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivia - España 3:2

66e minuut.
Martín Pulido heeft problemen om de bal te vangen. Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martín Pulido rent richting de bal. Martín Pulido geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valls komt het veld opgelopen. García Vázquez komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Úbeda controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Espinosa komt het veld opgelopen. Rifaterra komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Gallardo speelt de bal door. Chuvé bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvé geeft de bal voor. Ojopi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojopi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Bugarín passt de bal in één keer door. Martín Pulido rent richting de bal. Martín Pulido passt de bal zonder na te denken. Rifaterra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifaterra schiet op doel. Nagashiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivia 58%, España 42%.
Bolivia - España 3:2