Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CR7 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2287
FC Rebstein Glatzesträhler Lozärn
HOTATTACK3 Tactiek 442_2
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35.7 gemiddelde waardering 40.1
solid Schieten good
weak Passen good
average Verdedigen good


18e minuut.
Simion is nu in balbezit. Simion passt de bal zonder na te denken. Praščević is nu in balbezit. Praščević schiet op doel. Na een snelle pass probeert Devuyst de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Payno verovert de bal door een tackle van achteren. Rák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rák haalt uit met een fantastische trap. Vonhinten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Glatzesträhler Lozärn 0:1

30e minuut.
Warakomski geeft een hoge lob. Daar is Herren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig schiet op doel. Vonhinten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Glatzesträhler Lozärn 0:2

32e minuut.
Reber rent richting de bal. Reber passt de bal in één keer door. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro geeft een hoge lob. Rák maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Glatzesträhler Lozärn 0:3

34e minuut.
Lăcătuş met een sublieme pass. Praščević is nu in balbezit. Praščević passt de bal in één keer door. Simion is nu in balbezit. Simion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş passt de bal met de wreef. Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Simion haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sutter verovert de bal door een tackle van achteren. Rák is nu in balbezit. Rák geeft een hoge lob. Daar is Wiącek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Glatzesträhler Lozärn 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebstein 60%, Glatzesträhler Lozärn 40%.
FC Rebstein - Glatzesträhler Lozärn 0:4

46e minuut.
Hennig met een sublieme pass. Daar is Devuyst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magro is nu in balbezit. Praščević rent richting de bal. Praščević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Poggioni geeft een hoge lob. Rák is nu in balbezit. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig schiet op doel. Torvold probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hadži Marković zal de hoekschop nemen. Hennig springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Glatzesträhler Lozärn 0:5

53e minuut.
Warakomski geeft een hoge lob. Hennig is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herren. Herren krijgt een gele kaart. Hennig raakt geblesseerd tijdens het duel. Warakomski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rák krijgt zijn hoofd ertegen. Vonhinten maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Payno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Warakomski met een sublieme pass. Reber is nu in balbezit. Sutter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sutter krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Herren kan de bal niet met de borst controleren. Herren met een sublieme pass. Daar is Praščević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praščević haalt uit met een fantastische trap. Wong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Glatzesträhler Lozärn 1:5

63e minuut.
Warakomski onderschept slim de pass. Warakomski geeft de bal voor. Rák rent richting de bal. Rák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Glatzesträhler Lozärn 1:6

74e minuut.
Wiącek verovert de bal door een tackle van achteren. Wiącek speelt de bal door. Praščević rent richting de bal. Praščević draait met de bal, schiet en ... Wong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Glatzesträhler Lozärn 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebstein 63%, Glatzesträhler Lozärn 37%.
FC Rebstein - Glatzesträhler Lozärn 2:6