Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gladintos F. C. Uberaba Sport Club
mais defesa Tactiek Colorado 4312
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
60.6 gemiddelde waardering 47.5
outstanding Schieten solid
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen good


9e minuut.
Wieniawa met de inworp. Mineiro is nu in balbezit. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Chitaru kopt de bal weg. Pucci rent richting de bal. Wieniawa verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Wieniawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieniawa haalt uit met een fantastische trap. Buarque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Khistev passt de bal zonder na te denken. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa geeft de bal voor. Khistev bereikt de bal nog maar net als eerste. Khistev draait met de bal, schiet en ... Buarque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Diniz geeft een hoge lob. Inworp. Xudatov met een snelle inworp. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel. Buarque bokst de bal weg.

19e minuut.
Fisher is nu in balbezit. Santos onderschept slim de pass. Khistev bereikt de bal nog maar net als eerste. Khistev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
do Carmo kopt de bal weg. Wieniawa controleert de bal met de borst. Wieniawa passt de bal met de wreef. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel. Buarque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Khistev is nu in balbezit. Khistev haalt uit met een fantastische trap. Buarque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Çiftçioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Çiftçioğlu probeert naar een medespeler te passen. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa geeft de bal voor. Santos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Santos passt de bal zonder na te denken. Wieniawa heeft problemen om de bal te vangen. Pucci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pucci krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Wieniawa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chitaru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mineiro rent richting de bal. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos haalt uit met een fantastische trap. Buarque werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Uberaba Sport Club 1:0

33e minuut.
Wieniawa kopt de bal weg. Santos rent richting de bal. Fisher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fisher krijgt een gele kaart. Santos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wieniawa wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Xudatov geeft een lange en hoge pass. Wieniawa probeert de bal met de borst te controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wieniawa neemt de hoekschop. Santos springt en kopt de bal. Buarque bokst de bal weg. Khistev bereikt de bal nog maar net als eerste. Khistev draait met de bal, schiet en ... Buarque probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Uberaba Sport Club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladintos F. C. 27%, Uberaba Sport Club 73%.
Gladintos F. C. - Uberaba Sport Club 2:0

47e minuut.
Khistev rent richting de bal. Chitaru geeft een hoge lob. Pucci heeft problemen om de bal te vangen. Mikrus kopt de bal weg. do Carmo rent richting de bal. Peloza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Chitaru onderschept slim de pass. Chitaru geeft de bal voor. Aguirrezabala is nu in balbezit. Xudatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudatov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tortosa geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Tianno. Goede buitenspelval van de verdediging. Chitaru neemt vlug de vrije trap. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa geeft een lange en hoge pass. Buarque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Inworp. Tianno met de inworp. Mikrus met een sublieme pass. do Carmo is nu in balbezit. do Carmo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Peloza trapt de bal weg van het doel. Chitaru probeert naar een medespeler te passen. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa geeft een hoge lob. Santos springt en kopt de bal. Buarque bokst de bal weg.

67e minuut.
Mineiro geeft de bal voor. Inworp. Xudatov met een snelle inworp. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wieniawa geeft de bal voor. Khistev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fisher speelt de bal door. Tianno rent richting de bal. Tianno passt de bal met de wreef. do Carmo rent richting de bal. do Carmo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Uberaba Sport Club 2:1

71e minuut.
Chitaru rent richting de bal. Chitaru passt de bal zonder na te denken. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Çiftçioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Çiftçioğlu geeft een lange en hoge pass. Diniz is nu in balbezit. Khistev verovert de bal door een tackle van achteren. Khistev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Chitaru probeert naar een medespeler te passen. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa probeert naar een medespeler te passen. Khistev heeft problemen om de bal te vangen. Khistev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wieniawa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Khistev springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Khistev bereikt de bal nog maar net als eerste. Khistev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aguirrezabala de bal. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mikrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitaru onderschept slim de pass. Chitaru geeft een lange en hoge pass. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Uberaba Sport Club 3:1

83e minuut.
Khistev kopt de bal weg. Wieniawa heeft problemen om de bal te vangen. Wieniawa geeft een hoge lob. Khistev maakt een snoekduik en kopt de bal. Buarque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Chitaru rent richting de bal. Chitaru geeft de bal voor. Khistev rent richting de bal. Khistev haalt uit met een fantastische trap. Buarque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Uberaba Sport Club 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladintos F. C. 30%, Uberaba Sport Club 70%.
Gladintos F. C. - Uberaba Sport Club 4:1