Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: im. Borysa Łysika
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5916
ASRIM Iskrzynia FC Rypin
Na3 Tactiek ZewCiotkiRambo
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 25
6 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 15
44.5 gemiddelde waardering 54.1
adequate Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


3e minuut.
Tokody bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillone bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lussenhoff. Lussenhoff krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Contra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kuusiluoma de bal. Tłusty schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tłusty is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Lussenhoff is nu in balbezit. Bernard verovert de bal door een tackle van achteren. Bernard speelt de bal door. Kuusiluoma is nu in balbezit. Kuusiluoma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Kuusiluoma onderschept slim de pass. Kuusiluoma met een sublieme pass. Cassigoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassigoli draait met de bal, schiet en ... Lee-Young werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 0:1

10e minuut.
Kicek heeft problemen om de bal te vangen. Kicek geeft een lange en hoge pass. Daar is Grzybek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuusiluoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusiluoma schiet op doel. Lee-Young verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Szatkowski speelt de bal door. Małyszka rent richting de bal. Sobol` onderschept slim de pass. Lussenhoff verovert de bal door een tackle van achteren. Lussenhoff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Folc rent richting de bal. Kuusiluoma is nu in balbezit. Grzybek maakt een afschuwelijke overtreding. Grzybek krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Bernard heeft problemen om de bal te vangen. Szatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatkowski speelt de bal door. Eboh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 1:1

21e minuut.
Sobol` verovert de bal door een tackle van achteren. Sobol` geeft de bal voor. Kuusiluoma rent richting de bal. Kuusiluoma haalt uit met een fantastische trap. Lee-Young maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 1:2

24e minuut.
Kicek speelt de bal door. Villasanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasanti geeft een lange en hoge pass. Kuusiluoma rent richting de bal. Kuusiluoma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Eboh bereikt de bal nog maar net als eerste. Florêncio onderschept slim de pass. Florêncio geeft de bal voor. Cassigoli rent richting de bal. Cassigoli haalt uit met een fantastische trap. Lee-Young probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Villasanti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Folc de bal. Cassigoli rent richting de bal. Kuusiluoma rent richting de bal. Kuusiluoma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 1:3

31e minuut.
Doeltrap. Ciurea met een harde bal richting middenveld. Cassigoli kopt de bal weg. Kuusiluoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusiluoma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Cassigoli passt de bal zonder na te denken. Kuusiluoma rent richting de bal. Szatkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuusiluoma wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kuusiluoma kan niet meer verder spelen. Canonici komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Cassigoli onderschept slim de pass. Cassigoli probeert naar een medespeler te passen. Canonici heeft problemen om de bal te vangen. Canonici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 1:4

39e minuut.
Trochim neemt vlug de vrije trap. Sobol` is nu in balbezit. Małyszka begaat een overtreding. Małyszka krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Tomella rent richting de bal. Folc verovert de bal door een tackle van achteren. Folc speelt de bal door. Canonici rent richting de bal. Canonici schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tokody bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokody geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernard met een snelle inworp. Cassigoli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 51%, FC Rypin 49%.
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 1:4

48e minuut.
Canonici speelt de bal door. Cassigoli rent richting de bal. Szatkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Canonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Canonici schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Bernard met een sublieme pass. Cassigoli is nu in balbezit. Canonici is nu in balbezit. Canonici heeft problemen om de bal te vangen. Canonici haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Contra is nu in balbezit. Contra passt de bal met de wreef. Canonici rent richting de bal. Cassigoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassigoli haalt uit met een fantastische trap. Lee-Young bokst de bal weg. Tomella heeft problemen om de bal te vangen. Folc bereikt de bal nog maar net als eerste. Folc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Florêncio kopt de bal weg. Daar is Szatkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Canonici verovert de bal door een tackle van achteren. Canonici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cassigoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassigoli geeft een lange en hoge pass. Trochim rent richting de bal. Canonici verovert de bal door een tackle van achteren. Canonici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kicek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicek speelt de bal door. Canonici is nu in balbezit. Canonici draait met de bal, schiet en ... Lee-Young probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 1:5

75e minuut.
Tokody bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassigoli verovert de bal door een tackle van achteren. Cassigoli met een sublieme pass. Canonici is nu in balbezit. Canonici schiet op doel. Lee-Young bokst de bal weg.

77e minuut.
Thành Vinh is nu in balbezit. Villasanti onderschept slim de pass. Villasanti geeft een lange en hoge pass. Canonici rent richting de bal. Canonici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Canonici is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Folc rent richting de bal. Folc passt de bal in één keer door. Cassigoli is nu in balbezit. Cassigoli schiet op doel. Lee-Young maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 60%, FC Rypin 40%.
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 1:5