Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Real Grifoni Genoani Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5973
Real Grifoni Genoani Kyteler
3-4-3 Nuovo Tactiek 442_difclose
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 59.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Wilson met een snelle inworp. Bleyenberg is nu in balbezit. Bleyenberg geeft de bal voor. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Wilson geeft de bal voor. Bleyenberg rent richting de bal. Bleyenberg passt de bal zonder na te denken. Doncu rent richting de bal. Doncu schiet op doel. Bandach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Kyteler 0:1

14e minuut.
Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu met een sublieme pass. Pasko verovert de bal door een tackle van achteren. Bleyenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleyenberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Kyteler 0:2

18e minuut.
Pasko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihart met de inworp. Doncu rent richting de bal. Doncu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Calcagni rent richting de bal. Ettl onderschept slim de pass. Ettl geeft een hoge lob. Klungelig pakt Badura de bal. Bleyenberg krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Antczak trapt de bal weg. Monk geeft een lange en hoge pass. Bleyenberg is nu in balbezit. Bleyenberg schiet op doel. Bandach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Wilson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pasko de bal. Bleyenberg is nu in balbezit. Bleyenberg schiet op doel. Bandach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Kyteler 0:3

25e minuut.
Wilson geeft de bal voor. Bleyenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu is nu in balbezit. Doncu draait met de bal, schiet en ... Bandach bokst de bal weg.

31e minuut.
Calcagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettl onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duy Hải. Duy Hải krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Wilson geeft de bal voor. Doncu rent richting de bal. Doncu speelt de bal door. Bleyenberg rent richting de bal. Bleyenberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Monk onderschept slim de pass. Monk geeft de bal voor. Antczak kopt de bal weg. Doncu is nu in balbezit. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Bandach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Brizuela is nu in balbezit. Mihart geeft een lange en hoge pass. Doncu kopt de bal weg. Bleyenberg is nu in balbezit. Bleyenberg draait met de bal, schiet en ... Bandach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Misztal is nu in balbezit. Monk verovert de bal door een tackle van achteren. Monk probeert naar een medespeler te passen. Bleyenberg rent richting de bal. Bleyenberg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Grifoni Genoani 75%, Kyteler 25%.
Real Grifoni Genoani - Kyteler 0:3

51e minuut.
Klungelig pakt Doncu de bal. Bleyenberg is nu in balbezit. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleyenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleyenberg draait met de bal, schiet en ... Bandach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ketels is nu in balbezit. Wilson verovert de bal door een tackle van achteren. Wilson speelt de bal door. Daar is Bleyenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bleyenberg draait met de bal, schiet en ... Bandach bokst de bal weg.

60e minuut.
Mihart geeft de bal voor. Klungelig pakt Bleyenberg de bal. Pasko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pasko krijgt een gele kaart. Bleyenberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leopardo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Mihart geeft de bal voor. Doncu maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Pasko de bal. Leopardo rent richting de bal. Leopardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Jaccard kan de bal niet met de borst controleren. Jaccard geeft de bal voor. Badura is nu in balbezit. Bleyenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Bleyenberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Monk onderschept slim de pass. Monk speelt de bal door. Wilson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bleyenberg de bal. Bleyenberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Kyteler 0:4

70e minuut.
Mihart kopt de bal weg. Doncu rent richting de bal. Doncu passt de bal zonder na te denken. Bleyenberg is nu in balbezit. Bleyenberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Daar is Misztal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monk is nu in balbezit. Monk met een sublieme pass. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Bandach bokst de bal weg.

79e minuut.
Klungelig pakt Bleyenberg de bal. Bleyenberg passt de bal in één keer door. Pasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu onderschept slim de pass. Doncu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Kyteler 0:5

84e minuut.
Bleyenberg is nu in balbezit. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson speelt de bal door. Doncu is nu in balbezit. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Bandach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Bleyenberg onderschept slim de pass. Bleyenberg met een sublieme pass. Monk rent richting de bal. Monk geeft een lange en hoge pass. Bleyenberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Bandach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Bleyenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu is nu in balbezit. Bleyenberg probeert naar een medespeler te passen. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Grifoni Genoani 75%, Kyteler 25%.
Real Grifoni Genoani - Kyteler 0:5