Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: M.C.D. Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6348
M.C.D. FC Bayern Munich
Lanus 523 new Tactiek The Best
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
47 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
12 Buitenspel 3
56.5 gemiddelde waardering 34.3
incredible Schieten weak
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen average


3e minuut.
Carmenate rent richting de bal. Hernández onderschept slim de pass. Hernández geeft een lange en hoge pass. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ... Sousa Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coloane rent richting de bal. Coloane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - FC Bayern Munich 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Puerta de bal. Coloane met een sublieme pass. Süssmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Süssmeier geeft een lange en hoge pass. Heinzelmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - FC Bayern Munich 2:0

11e minuut.
Maratos verovert de bal door een tackle van achteren. Maratos geeft een hoge lob. Heinzelmann kopt de bal weg. Süssmeier geeft een lange en hoge pass. Coloane maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - FC Bayern Munich 3:0

12e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Süssmeier is nu in balbezit. Süssmeier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Maratos verovert de bal door een tackle van achteren. Maratos geeft een lange en hoge pass. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - FC Bayern Munich 4:0

24e minuut.
Süssmeier rent richting de bal. Süssmeier geeft de bal voor. Carrazana heeft problemen om de bal te vangen. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Carrazana is nu in balbezit. Carrazana geeft de bal voor. Süssmeier geeft de bal voor. Heinzelmann springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Süssmeier geeft de bal voor. Daar is Heinzelmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann onderschept slim de pass. Heinzelmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - FC Bayern Munich 5:0

30e minuut.
Heinzelmann krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Romeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrazana rent richting de bal. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Coloane bereikt de bal nog maar net als eerste. Coloane geeft een hoge lob. Heinzelmann springt en kopt de bal. Sousa Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maratos met een snelle inworp. Süssmeier is nu in balbezit. Süssmeier geeft een hoge lob. Coloane springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Vrážel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrážel geeft een hoge lob. Lantigua heeft problemen om de bal te vangen. Coloane rent richting de bal. Coloane draait met de bal, schiet en ... Sousa Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Maratos speelt de bal door. Hernández is nu in balbezit. Hernández geeft de bal voor. Coloane is nu in balbezit. Coloane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - FC Bayern Munich 6:0

40e minuut.
Veliev speelt de bal door. Puerta rent richting de bal. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann schiet op doel. Sousa Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Süssmeier kan de bal niet met de borst controleren. Süssmeier geeft een hoge lob. Coloane rent richting de bal. Coloane haalt uit met een fantastische trap. Sousa Mendes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - FC Bayern Munich 7:0

42e minuut.
Heinzelmann kopt de bal weg. Klungelig pakt Bell de bal. Coloane rent richting de bal. Coloane draait met de bal, schiet en ... Sousa Mendes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - FC Bayern Munich 8:0

44e minuut.
Coloane geeft een hoge lob. Carrazana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Süssmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Süssmeier geeft de bal voor. Heinzelmann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - FC Bayern Munich 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M.C.D. 24%, FC Bayern Munich 76%.
M.C.D. - FC Bayern Munich 9:0

47e minuut.
Machado kopt de bal weg. Maratos speelt de bal door. Süssmeier is nu in balbezit. Süssmeier geeft de bal voor. Coloane krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - FC Bayern Munich 10:0

51e minuut.
Coloane passt de bal met de wreef. Süssmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Süssmeier passt de bal met de wreef. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap. Sousa Mendes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Hernández onderschept slim de pass. Hernández geeft de bal voor. Coloane kopt de bal weg. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann schiet op doel. Sousa Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Vrážel passt de bal zonder na te denken. Maratos rent richting de bal. Maratos geeft de bal voor. Coloane is nu in balbezit. Coloane draait met de bal, schiet en ... Sousa Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - FC Bayern Munich 11:0

58e minuut.
Klungelig pakt Romeu de bal. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Süssmeier onderschept slim de pass. Süssmeier geeft de bal voor. Coloane springt en kopt de bal. Sousa Mendes bokst de bal weg.

61e minuut.
Machado maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Süssmeier rent richting de bal. Süssmeier passt de bal in één keer door. Coloane rent richting de bal. Coloane draait met de bal, schiet en ... Sousa Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - FC Bayern Munich 12:0

68e minuut.
Coloane kopt de bal weg. Daar is Heinzelmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bell maakt een afschuwelijke overtreding. Bell is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Heinzelmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Süssmeier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - FC Bayern Munich 13:0

69e minuut.
Carrazana rent richting de bal. Coloane verovert de bal door een tackle van achteren. Coloane passt de bal zonder na te denken. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Cantini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maratos geeft de bal voor. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ... Sousa Mendes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - FC Bayern Munich 14:0

73e minuut.
Klungelig pakt Süssmeier de bal. Süssmeier speelt de bal door. Coloane is nu in balbezit. Coloane haalt uit met een fantastische trap. Sousa Mendes probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hernández rent richting de bal. Hernández geeft een hoge lob. Klungelig pakt Coloane de bal. Coloane schiet op doel. Lantigua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sousa Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Hernández geeft een hoge lob. Coloane kopt de bal weg. Heinzelmann heeft problemen om de bal te vangen. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - FC Bayern Munich 15:0

78e minuut.
Carmenate probeert naar een medespeler te passen. Romeu speelt de bal door. Lantigua probeert de bal aan de voet te houden. Coloane is nu in balbezit. Coloane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coloane bereikt de bal nog maar net als eerste. Coloane haalt uit met een fantastische trap. Sousa Mendes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - FC Bayern Munich 16:0

80e minuut.
Coloane bereikt de bal nog maar net als eerste. Coloane geeft de bal voor. Lantigua kan de bal niet met de borst controleren. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ... Sousa Mendes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Sousa Mendes probeert naar een medespeler te passen. Cantini kopt de bal weg. Süssmeier speelt de bal door. Daar is Heinzelmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Carmenate speelt de bal door. Carrazana met een sublieme pass. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández geeft de bal voor. Heinzelmann springt en kopt de bal. Paal!

87e minuut.
Coloane geeft een lange en hoge pass. Lorenzo met een sublieme pass. Acevedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coloane is nu in balbezit. Coloane haalt uit met een fantastische trap. Sousa Mendes bokst de bal weg.

89e minuut.
Coloane kopt de bal weg. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Coloane de bal. Coloane draait met de bal, schiet en ... Sousa Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M.C.D. 19%, FC Bayern Munich 81%.
M.C.D. - FC Bayern Munich 16:0