Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Potok Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5454
ONP Radom MOTOR RADZYŃ
2k24off Tactiek motor
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
30 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 54.6
excellent Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Lachowski passt de bal in één keer door. Barrancos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Merlin de bal. Merlin schiet op doel. Sawala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avalos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Avalos speelt de bal door. Barrancos kopt de bal weg. Merlin rent richting de bal. Merlin schiet op doel. Avalos bokst de bal weg. Narea krijgt zijn hoofd ertegen. Avalos bokst de bal weg.

14e minuut.
Magheru rent richting de bal. Magheru passt de bal in één keer door. Merlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlin draait met de bal, schiet en ... Avalos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - MOTOR RADZYŃ 1:0

22e minuut.
Cieszyński met een snelle inworp. Vinopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinopal probeert naar een medespeler te passen. Merlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Narea heeft problemen om de bal te vangen. Narea schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Barrancos rent richting de bal. Barrancos passt de bal in één keer door. Narea is nu in balbezit. Narea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - MOTOR RADZYŃ 2:0

26e minuut.
Barrancos speelt de bal door. Klungelig pakt Magheru de bal. Magheru met een sublieme pass. Merlin is nu in balbezit. Merlin haalt uit met een fantastische trap. Avalos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barrancos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Merlin springt en kopt de bal. Avalos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rorong kopt de bal weg. Magheru is nu in balbezit. Magheru probeert naar een medespeler te passen. Merlin is nu in balbezit. Merlin haalt uit met een fantastische trap. Avalos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Çapraz geeft de bal voor. Lachowski probeert naar een medespeler te passen. Colavito speelt de bal door. Klungelig pakt Nikoloudis de bal. Nikoloudis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sawala geeft de bal voor. Daar is Whittaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittaker passt de bal in één keer door. Nikoloudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoloudis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cieszyński rent richting de bal. Vinopal onderschept slim de pass. Vinopal met een sublieme pass. Merlin rent richting de bal. Merlin haalt uit met een fantastische trap. Avalos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Sawala geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrancos met de inworp. Magheru is nu in balbezit. Magheru geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - MOTOR RADZYŃ 3:0

35e minuut.
Akii-Bua speelt de bal door. Misiewski is nu in balbezit. Misiewski geeft de bal voor. Merlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlin schiet op doel. Avalos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Magheru met een sublieme pass. Merlin is nu in balbezit. Sawala maakt een afschuwelijke overtreding. Sawala krijgt een gele kaart. Merlin moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Merlin kan niet meer verder spelen. Machnacki komt het veld opgelopen. Barrancos wilt de vrije trap nemen. Avalos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Çapraz probeert naar een medespeler te passen. Narea is nu in balbezit. Magheru probeert naar een medespeler te passen. Machnacki rent richting de bal. Machnacki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 35%, MOTOR RADZYŃ 65%.
ONP Radom - MOTOR RADZYŃ 3:0

46e minuut.
Çapraz probeert naar een medespeler te passen. Żuławnik heeft problemen om de bal te vangen. Nikoloudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoloudis geeft de bal voor. Whittaker krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - MOTOR RADZYŃ 3:1

50e minuut.
Barrancos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Magheru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magheru passt de bal in één keer door. Narea bereikt de bal nog maar net als eerste. Narea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Avalos met een harde bal richting middenveld. Vinopal speelt de bal door. Narea heeft problemen om de bal te vangen. Narea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Vinopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinopal geeft een lange en hoge pass. Machnacki speelt de bal door. Narea is nu in balbezit. Narea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Cieszyński kopt de bal weg. Daar is Żuławnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoloudis verovert de bal door een tackle van achteren. Nikoloudis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - MOTOR RADZYŃ 3:2

66e minuut.
Narea passt de bal met de wreef. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cilibeanu. Machnacki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Machnacki kan niet meer verder spelen. Netolický komt het veld opgelopen. Barrancos wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Rorong geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vinopal met een snelle inworp. Narea geeft de bal voor. Netolický springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Magheru met een sublieme pass. Netolický bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala is nu in balbezit. Netolický verovert de bal door een tackle van achteren. Netolický schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Narea rent richting de bal. Narea schiet op doel. Rorong probeert de bal aan de voet te houden. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 36%, MOTOR RADZYŃ 64%.
ONP Radom - MOTOR RADZYŃ 3:2