Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 00:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: San Siro
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7778
AC Milan eSports MaracaiboFC
Atras Tactiek A lo Chuche
30% Balbezit 70%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 53.6
solid Schieten excellent
very good Passen solid
weak Verdedigen good


2e minuut.
Romo is nu in balbezit. Romo geeft een hoge lob. Freschi heeft problemen om de bal te vangen. Freschi schiet op doel. Margiota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Kubiński met een sublieme pass. Ciocia rent richting de bal. Ciocia haalt uit met een fantastische trap. Savaresse probeert de bal aan de voet te houden. Olivera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - MaracaiboFC 1:0

8e minuut.
Colméia bereikt de bal nog maar net als eerste. Colméia met een sublieme pass. Freschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudnic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Olivera met een sublieme pass. Romo kan de bal niet met de borst controleren. Dudnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudnic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - MaracaiboFC 2:0

22e minuut.
Freschi passt de bal zonder na te denken. Khachunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachunts passt de bal zonder na te denken. Freschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Freschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Colméia is nu in balbezit. Colméia speelt de bal door. Freschi rent richting de bal. Freschi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Colméia passt de bal zonder na te denken. Khachunts probeert naar een medespeler te passen. Freschi is nu in balbezit. Freschi haalt uit met een fantastische trap. Fuenmayor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Khachunts geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Freschi maakt een snoekduik en kopt de bal. Castellano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - MaracaiboFC 2:1

34e minuut.
Romo passt de bal zonder na te denken. Khachunts rent richting de bal. Khachunts passt de bal zonder na te denken. Freschi rent richting de bal. Freschi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Bastidas is nu in balbezit. Colméia verovert de bal door een tackle van achteren. Colméia met een sublieme pass. Freschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Freschi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Colméia verovert de bal door een tackle van achteren. Colméia met een sublieme pass. Freschi is nu in balbezit. Freschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Freschi speelt de bal door. Khachunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachunts passt de bal met de wreef. Freschi is nu in balbezit. Freschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan eSports 64%, MaracaiboFC 36%.
AC Milan eSports - MaracaiboFC 2:1

52e minuut.
Denigri geeft een hoge lob. Cadíz kopt de bal weg. Klungelig pakt Dudnic de bal. Freschi is nu in balbezit. Freschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Denigri passt de bal zonder na te denken. Huerta speelt de bal door. Fuenmayor rent richting de bal. Fuenmayor geeft de bal voor. Freschi rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Falcón speelt de bal door. Khachunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachunts met een sublieme pass. Freschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Freschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Freschi schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Cadíz met een harde bal richting middenveld. Freschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Freschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Freschi schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Kubiński trapt de bal weg van het doel. Freschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Freschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Milan eSports - MaracaiboFC 2:2

73e minuut.
Colméia passt de bal in één keer door. Arango Saenz speelt de bal door. Khachunts met een sublieme pass. Freschi heeft problemen om de bal te vangen. Freschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cadíz met een snelle inworp. Caridad is nu in balbezit. Caridad probeert naar een medespeler te passen. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia draait met de bal, schiet en ... Olivera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan eSports 64%, MaracaiboFC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Milan eSports - MaracaiboFC 2:2