Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 21:59
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Castelão
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4673
Sampaio Corrêa FC Irmãos Estradeiros-RJ.
Sampaio GIGANTE! Tactiek Irmandade
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
27.5 gemiddelde waardering 36.4
redelijk Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert passt de bal met de wreef. Paulista rent richting de bal. Drezdenecki verovert de bal door een tackle van achteren. Drezdenecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gallo geeft een lange en hoge pass. Üsteğmen probeert de bal aan de voet te houden. Maradona is nu in balbezit. Üsteğmen verovert de bal door een tackle van achteren. Üsteğmen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Paulista geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lambert met een snelle inworp. Drezdenecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Drezdenecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek met een sublieme pass. Profiş geeft een hoge lob. Turulja is nu in balbezit. Turulja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ticu passt de bal zonder na te denken. Lambert rent richting de bal. Lambert geeft een hoge lob. Üsteğmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Üsteğmen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Turulja probeert de bal met de borst te controleren. Üsteğmen is nu in balbezit. Tsagoika onderschept slim de pass. Turulja onderschept slim de pass. Turulja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Irmãos Estradeiros-RJ. 0:1

44e minuut.
Daar is Mesquita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambert is nu in balbezit. Lambert met een sublieme pass. Turulja rent richting de bal. Turulja draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Irmãos Estradeiros-RJ. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampaio Corrêa FC 83%, Irmãos Estradeiros-RJ. 17%.
Sampaio Corrêa FC - Irmãos Estradeiros-RJ. 0:2

49e minuut.
Paulista geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lambert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drezdenecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Drezdenecki geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tsagoika bokst de bal weg.

54e minuut.
Turulja onderschept slim de pass. Trabzonlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turulja verovert de bal door een tackle van achteren. Üsteğmen heeft problemen om de bal te vangen. Üsteğmen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Maradona rent richting de bal. Maradona passt de bal zonder na te denken. Turulja rent richting de bal. Turulja draait met de bal, schiet en ... Tsagoika werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Irmãos Estradeiros-RJ. 0:3

61e minuut.
Profiş geeft een hoge lob. Zyntek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Trabzonlu de bal onder controle te krijgen. Üsteğmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Üsteğmen schiet op doel. Tsagoika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paulista rent richting de bal. Turulja onderschept slim de pass. Turulja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Irmãos Estradeiros-RJ. 0:4

75e minuut.
Zanotti met een harde bal richting middenveld. Ticu kopt de bal weg. Maradona heeft problemen om de bal te vangen. Turulja is nu in balbezit. Turulja haalt uit met een fantastische trap. Tsagoika bokst de bal weg. Üsteğmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Üsteğmen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mesquita passt de bal met de wreef. Drezdenecki is nu in balbezit. Lajtai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lajtai krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Drezdenecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Drezdenecki met een snel genomen vrije trap. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek geeft een lange en hoge pass. Turulja bereikt de bal nog maar net als eerste. Turulja schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tsagoika bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampaio Corrêa FC 64%, Irmãos Estradeiros-RJ. 36%.
Sampaio Corrêa FC - Irmãos Estradeiros-RJ. 0:4