Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Am Schwäbischen Meer
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 10169
VfB Landschlacht `07 Dark Side
2stflx Tactiek O-TEAM
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 7
65.6 gemiddelde waardering 56.2
formidable Schieten good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Motz is nu in balbezit. Motz passt de bal met de wreef. Nufer speelt de bal door. Nawoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - Dark Side 0:1

7e minuut.
Mardegan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Derdiyok komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Duțulescu rent richting de bal. Biron verovert de bal door een tackle van achteren. Biron geeft een lange en hoge pass. Daar is Kačera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kačera geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Japón kopt de bal weg. Vîscu geeft een hoge lob. Kačera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačera geeft een hoge lob. Ganês krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Biron passt de bal zonder na te denken. Derdiyok met een sublieme pass. Japón rent richting de bal. Japón geeft de bal voor. Dällenbach maakt een snoekduik en kopt de bal. Andrade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfB Landschlacht `07 43%, Dark Side 57%.
VfB Landschlacht `07 - Dark Side 0:1

49e minuut.
Nufer rent richting de bal. Nufer geeft een lange en hoge pass. Polgár rent richting de bal. Polgár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - Dark Side 0:2

58e minuut.
Biron neemt vlug de vrije trap. Kačera rent richting de bal. Inworp. Kačera met een snelle inworp. Biron geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dällenbach krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - Dark Side 1:2

62e minuut.
Daar is Japón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Japón geeft de bal voor. Ganês bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ganês de bal onder controle te krijgen. Andrade bokst de bal weg.

67e minuut.
Tere is nu in balbezit. Tere passt de bal in één keer door. Kačera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačera geeft de bal voor. Dällenbach springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VfB Landschlacht `07 - Dark Side 2:2

77e minuut.
Özmutlu verovert de bal door een tackle van achteren. Özmutlu passt de bal met de wreef. Kačera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačera geeft de bal voor. Dällenbach krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kačera kopt de bal weg. Ganês bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach rent richting de bal. Dällenbach haalt uit met een fantastische trap. Andrade probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Landschlacht `07 - Dark Side 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfB Landschlacht `07 38%, Dark Side 62%.
VfB Landschlacht `07 - Dark Side 3:2