Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS Preczów Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3299
KS Preczów KS ZOPOCIE DW
2at Tactiek 53
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 21
6 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
32.1 gemiddelde waardering 45.7
average Schieten formidable
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Klungelig pakt Pinagbuklod de bal. Pinagbuklod met een sublieme pass. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina draait met de bal, schiet en ... Henicke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Calabresa rent richting de bal. Calabresa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pinagbuklod de bal onder controle te krijgen. Henicke bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:1

16e minuut.
Zelkowski passt de bal zonder na te denken. Bal is nu in balbezit. Bal passt de bal in één keer door. Calabresa rent richting de bal. Calabresa schiet op doel. Henicke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Bal geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Marina stond buitenspel. Karbowski neemt vlug de vrije trap. Krzaklewski is nu in balbezit. Krzaklewski draait met de bal, schiet en ... Sinanoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Lelka met een snelle inworp. Waryński geeft een hoge lob. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:2

33e minuut.
Lelka met de inworp. Górny is nu in balbezit. Bal maakt een afschuwelijke overtreding. Bal krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Pleśniak onderschept slim de pass. Pleśniak geeft een hoge lob. Marina is nu in balbezit. Marina schiet op doel. Henicke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Preczów 55%, KS ZOPOCIE DW 45%.
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:3

51e minuut.
Tokarczyk passt de bal zonder na te denken. Bal is nu in balbezit. Lelka begaat een overtreding. Lelka krijgt een gele kaart. Bal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bal kan niet meer verder spelen.

53e minuut.
Pinagbuklod kopt de bal weg. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński begaat een overtreding. Waryński krijgt een gele kaart. Anderson raakt geblesseerd tijdens het duel. Anderson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Calabresa rent richting de bal. Calabresa draait met de bal, schiet en ... Henicke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:4

54e minuut.
Górny bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabresa onderschept slim de pass. Lelka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lelka krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Calabresa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pleśniak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Grzanka de bal. Calabresa rent richting de bal. Calabresa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:5

57e minuut.
Szombierski is nu in balbezit. Szombierski geeft de bal voor. Calabresa rent richting de bal. Calabresa haalt uit met een fantastische trap. Henicke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:6

58e minuut.
Klungelig pakt Tokarczyk de bal. Tokarczyk geeft de bal voor. Karbowski heeft problemen om de bal te vangen. Marina rent richting de bal. Marina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marina is nu in balbezit. Marina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mertol geeft een hoge lob. Pinagbuklod heeft problemen om de bal te vangen. Calabresa is nu in balbezit. Calabresa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Mertol passt de bal met de wreef. Zelkowski rent richting de bal. Zelkowski geeft een hoge lob. Calabresa rent richting de bal. Calabresa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Tokarczyk geeft een lange en hoge pass. Calabresa rent richting de bal. Calabresa passt de bal zonder na te denken. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel. Henicke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calabresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabresa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kopaniecki is nu in balbezit. Zelkowski onderschept slim de pass. Zelkowski geeft een lange en hoge pass. Marina is nu in balbezit. Marina haalt uit met een fantastische trap. Henicke bokst de bal weg.

77e minuut.
Marina rent richting de bal. Marina geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pinagbuklod de bal. Calabresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabresa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:7

78e minuut.
Waryński heeft problemen om de bal te vangen. Górny bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina onderschept slim de pass. Marina draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Marina passt de bal in één keer door. Zelkowski heeft problemen om de bal te vangen. Grzanka is nu in balbezit. Marina onderschept slim de pass. Marina geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Henicke trapt de bal weg. Pleśniak kopt de bal weg. Zelkowski is nu in balbezit. Zelkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Preczów 54%, KS ZOPOCIE DW 46%.
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:7