Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS Preczów Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5261
KS Preczów KS ZOPOCIE DW
2at Tactiek 53
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 43
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
32.4 gemiddelde waardering 61.3
average Schieten incredible
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Nyilas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Songin rent richting de bal. Bot onderschept slim de pass. Bot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:1

4e minuut.
Klapsas met een sublieme pass. Indrist is nu in balbezit. Indrist passt de bal met de wreef. Bot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot schiet op doel. Henicke bokst de bal weg.

7e minuut.
Inworp. Indrist zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klapsas geeft de bal voor. Bot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klapsas kopt de bal weg. Marina is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pinagbuklod ... Strafschop! Directe rode kaart, Pinagbuklod moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pinagbuklod schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Marina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marina legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Henicke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marina is nu in balbezit. Marina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:2

12e minuut.
Klapsas passt de bal zonder na te denken. Nyilas rent richting de bal. Nyilas probeert naar een medespeler te passen. Bot is nu in balbezit. Bot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Nyilas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grzanka. Nyilas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Indrist met een snel genomen vrije trap. Marina krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:3

16e minuut.
Górny is nu in balbezit. Klapsas verovert de bal door een tackle van achteren. Klapsas geeft een lange en hoge pass. Marina rent richting de bal. Marina passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Klapsas is nu in balbezit. Klapsas met een sublieme pass. Marina is nu in balbezit. Marina schiet op doel. Henicke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:4

21e minuut.
Lelka rent richting de bal. Klapsas onderschept slim de pass. Klapsas geeft een hoge lob. Marina rent richting de bal. Marina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klapsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klapsas passt de bal met de wreef. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:5

26e minuut.
Indrist passt de bal zonder na te denken. Marina rent richting de bal. Marina passt de bal in één keer door. Bot rent richting de bal. Bot schiet op doel. Henicke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Grzanka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Indrist met een snelle inworp. Bot rent richting de bal. Bot haalt uit met een fantastische trap. Henicke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Gruszczyński onderschept slim de pass. Gruszczyński geeft de bal voor. Lelka probeert de bal aan de voet te houden. Klapsas rent richting de bal. Klapsas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klapsas neemt de hoekschop. Marina springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:6

35e minuut.
Daar is Klapsas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klapsas geeft een lange en hoge pass. Songin controleert de bal met de borst. Bot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:7

40e minuut.
Lelka verovert de bal door een tackle van achteren. Lelka geeft een hoge lob. Inworp. Indrist zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klapsas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:8

41e minuut.
Cipolli onderschept slim de pass. Cipolli geeft een hoge lob. Marina kopt de bal weg. Bot rent richting de bal. Bot haalt uit met een fantastische trap. Henicke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Preczów 71%, KS ZOPOCIE DW 29%.
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:9

46e minuut.
Calabresa komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Łobodzki met een sublieme pass. Nyilas is nu in balbezit. Kopaniecki begaat een overtreding. Kopaniecki krijgt een gele kaart. Nyilas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cipolli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Calabresa is nu in balbezit. Calabresa draait met de bal, schiet en ... Henicke bokst de bal weg. Calabresa is nu in balbezit. Calabresa draait met de bal, schiet en ... Henicke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:10

49e minuut.
Klapsas verovert de bal door een tackle van achteren. Klapsas passt de bal met de wreef. Bot is nu in balbezit. Bot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:11

54e minuut.
Indrist onderschept slim de pass. Indrist met een sublieme pass. Klapsas probeert naar een medespeler te passen. Calabresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabresa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Waryński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Meleandra neemt vlug de vrije trap. Calabresa kopt de bal weg. Bot is nu in balbezit. Bot draait met de bal, schiet en ... Henicke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Calabresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabresa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Henicke trapt de bal weg van het doel. Indrist heeft problemen om de bal te vangen. Calabresa is nu in balbezit. Calabresa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:12

59e minuut.
Bot onderschept slim de pass. Bot passt de bal in één keer door. Nyilas geeft een lange en hoge pass. Calabresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabresa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Nyilas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyilas speelt de bal door. Daar is Calabresa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calabresa draait met de bal, schiet en ... Henicke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:13

64e minuut.
Calabresa heeft problemen om de bal te vangen. Indrist bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabresa rent richting de bal. Calabresa schiet op doel. Henicke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:14

67e minuut.
Indrist onderschept slim de pass. Indrist geeft een hoge lob. Bot is nu in balbezit. Bot schiet op doel. Henicke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:15

76e minuut.
Humphreys probeert naar een medespeler te passen. Indrist bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrist passt de bal zonder na te denken. Calabresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabresa schiet op doel. Henicke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klapsas geeft een hoge lob. Calabresa rent richting de bal. Calabresa draait met de bal, schiet en ... Henicke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bot de bal. Bot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:16

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nyilas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klapsas is nu in balbezit. Indrist geeft een hoge lob. Bot springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calabresa rent richting de bal. Calabresa draait met de bal, schiet en ... Henicke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:17

83e minuut.
Inworp. Górny met een snelle inworp. Indrist probeert naar een medespeler te passen. Calabresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabresa draait met de bal, schiet en ... Henicke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Nyilas passt de bal met de wreef. Indrist rent richting de bal. Indrist passt de bal met de wreef. Bot rent richting de bal. Bot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Preczów 66%, KS ZOPOCIE DW 34%.
KS Preczów - KS ZOPOCIE DW 0:17