Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA GENESIS As Trenčín
EVRTNG GOES UP Tactiek PrydaGamesV2
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
63.8 gemiddelde waardering 62.9
excellent Schieten excellent
very good Passen formidable
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
De Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Virághalmy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virághalmy geeft de bal voor. Törhönen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klímek passt de bal met de wreef. Filczyk is nu in balbezit. Filczyk speelt de bal door. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Turčík met een sublieme pass. Klímek met een sublieme pass. Filczyk heeft problemen om de bal te vangen. Filczyk geeft een lange en hoge pass. Kapka krijgt zijn hoofd ertegen. Jasica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Dadaşov is nu in balbezit. Dadaşov passt de bal met de wreef. Filczyk rent richting de bal. Filczyk geeft een lange en hoge pass. Kapka krijgt zijn hoofd ertegen. Jasica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Škrobák speelt de bal door. Filczyk rent richting de bal. Filczyk geeft een hoge lob. Kapka is nu in balbezit. Kapka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De Pinto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Škrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobák met een sublieme pass. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kubala probeert naar een medespeler te passen. Dadaşov probeert de bal aan de voet te houden. Makaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Makaryan passt de bal zonder na te denken. Törhönen rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klímek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vukšič komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Inworp. Britos komt het veld opgelopen. Serafeim komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 47%, As Trenčín 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FA GENESIS - As Trenčín 0:0

47e minuut.
Virághalmy geeft de bal voor. Romančík speelt de bal door. Škrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobák geeft de bal voor. Kapka maakt een snoekduik en kopt de bal. Jasica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
De Pinto probeert de bal met de borst te controleren. Béreš bereikt de bal nog maar net als eerste. Béreš probeert naar een medespeler te passen. Škrobák rent richting de bal. Škrobák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Inworp. Hildebrand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy geeft de bal voor. Perzak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Makaryan heeft problemen om de bal te vangen. Törhönen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Béreš. Béreš krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Daar is Škrobák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škrobák probeert naar een medespeler te passen. Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobák geeft de bal voor. Kapka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Partel geeft de bal voor. Béreš speelt de bal door. Filczyk is nu in balbezit. Filczyk geeft een lange en hoge pass. Kapka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Filczyk kopt de bal weg. Vukšič probeert naar een medespeler te passen. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy geeft de bal voor. Perzak springt en kopt de bal. Romančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 51%, As Trenčín 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FA GENESIS - As Trenčín 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
De Pinto geeft de bal voor. Škrobák rent richting de bal. Škrobák passt de bal zonder na te denken. Daar is Kapka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 57%, As Trenčín 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FA GENESIS - As Trenčín 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 60%, As Trenčín 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FA GENESIS - As Trenčín 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Kapka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - As Trenčín 0:1
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Perzak neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FA GENESIS - As Trenčín 1:1
---
Škrobák legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Jasica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - As Trenčín 1:2
---
Törhönen legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Béreš neemt zijn aanloop. Jasica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Hildebrand neemt de penalty, wat een uithaal!
---
Dadaşov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Jasica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Makaryan neemt zijn aanloop. Romančík bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
---
Filczyk kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Jasica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Virághalmy neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---