Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Volunteer F.C. Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2767
Volunteer F.C. Forcarey
Normal Tactiek fonxete
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 42.9
poor Schieten very good
poor Passen adequate
weak Verdedigen good


8e minuut.
Ferrugem met een snelle inworp. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas speelt de bal door. Chałas is nu in balbezit. Chałas schiet op doel. Buil bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Volunteer F.C. - Forcarey 0:1

12e minuut.
Riina geeft een lange en hoge pass. Pradas is nu in balbezit. Chałas onderschept slim de pass. Chałas schiet op doel. Buil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Volunteer F.C. - Forcarey 0:2

19e minuut.
Riina geeft een lange en hoge pass. Pradas kopt de bal weg. Klungelig pakt Caínzos de bal. Chałas rent richting de bal. Chałas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas probeert naar een medespeler te passen. Ferrugem probeert naar een medespeler te passen. Chałas is nu in balbezit. Chałas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Riina kopt de bal weg. Pradas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chałas is nu in balbezit. Chałas haalt uit met een fantastische trap. Buil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Volunteer F.C. - Forcarey 0:3

30e minuut.
Deibiacas passt de bal met de wreef. Ferrugem is nu in balbezit. Ferrugem geeft een lange en hoge pass. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Saizar probeert naar een medespeler te passen. Riina geeft een hoge lob. Abella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chamorro is nu in balbezit. Chamorro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ferrugem geeft een lange en hoge pass. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chałas raakt geblesseerd tijdens het duel. Deibiacas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Volunteer F.C. - Forcarey 0:4

36e minuut.
Klungelig pakt Ferrugem de bal. Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas speelt de bal door. Daar is Chamorro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chamorro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Chałas met een sublieme pass. Riina is nu in balbezit. Riina passt de bal in één keer door. Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamorro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volunteer F.C. 80%, Forcarey 20%.
Volunteer F.C. - Forcarey 0:4

47e minuut.
Ferrugem met de inworp. Daar is Deibiacas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deibiacas met een sublieme pass. Chamorro rent richting de bal. Chamorro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Volunteer F.C. - Forcarey 0:5

52e minuut.
Caínzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrugem onderschept slim de pass. Ferrugem probeert naar een medespeler te passen. Chałas is nu in balbezit. Chałas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cerliani speelt de bal door. Riina is nu in balbezit. Riina passt de bal in één keer door. Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamorro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Volunteer F.C. - Forcarey 0:6

63e minuut.
Ferrugem is nu in balbezit. Klungelig pakt Deibiacas de bal. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas schiet op doel. Garrido probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Caínzos onderschept slim de pass. Ferrugem verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrugem passt de bal zonder na te denken. Chamorro is nu in balbezit. Chamorro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Pradas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garrido rent richting de bal. Chałas verovert de bal door een tackle van achteren. Chałas haalt uit met een fantastische trap. Buil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Volunteer F.C. - Forcarey 0:7

76e minuut.
Chamorro passt de bal met de wreef. Chałas is nu in balbezit. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Deibiacas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Volunteer F.C. - Forcarey 0:8

78e minuut.
Zalloetxebarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas verovert de bal door een tackle van achteren. Chałas passt de bal zonder na te denken. Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamorro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Volunteer F.C. - Forcarey 0:9

79e minuut.
Zalloetxebarría met een sublieme pass. Goitia rent richting de bal. Goitia speelt de bal door. Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamorro draait met de bal, schiet en ... Buil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Goitia probeert de bal met de borst te controleren. Riina bereikt de bal nog maar net als eerste. Riina passt de bal in één keer door. Chałas rent richting de bal. Chałas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Buil probeert naar een medespeler te passen. Riina kopt de bal weg. Daar is Goitia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chałas rent richting de bal. Chałas schiet op doel. Buil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Doeltrap. Buil met een harde bal richting middenveld. Deibiacas is nu in balbezit. Riina bereikt de bal nog maar net als eerste. Riina geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volunteer F.C. 76%, Forcarey 24%.
Volunteer F.C. - Forcarey 0:9