Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: real del tg.jiu Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3862
real del tg.jiu F.C. DUNAREA BRAILA
atac Tactiek 4-1-3-2 cjj
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.6 gemiddelde waardering 43.8
solid Schieten solid
solid Passen adequate
good Verdedigen good


4e minuut.
Ninoiu is nu in balbezit. Ninoiu met een sublieme pass. Pescaru rent richting de bal. Pescaru draait met de bal, schiet en ... Chatziargyris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - F.C. DUNAREA BRAILA 1:0

7e minuut.
Vulpescu passt de bal zonder na te denken. Mazilu rent richting de bal. Mazilu passt de bal in één keer door. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru schiet op doel. Chatziargyris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Pescaru is nu in balbezit. Samburski onderschept slim de pass. Otava met een sublieme pass. Niculae is nu in balbezit. Niculae draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Samburski passt de bal in één keer door. Wróblewski is nu in balbezit. Pescaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pescaru krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Dankov rent richting de bal. Doru met een sublieme pass. Ascuy probeert naar een medespeler te passen. Hambartsumyan rent richting de bal. Hambartsumyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real del tg.jiu - F.C. DUNAREA BRAILA 1:1

22e minuut.
Ninoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninoiu passt de bal in één keer door. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru verovert de bal door een tackle van achteren. Pescaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vulpescu is nu in balbezit. Vulpescu passt de bal in één keer door. Mazilu speelt de bal door. Pescaru rent richting de bal. Pescaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Chatziargyris met een sublieme pass. Dräger probeert naar een medespeler te passen. Ascuy met een sublieme pass. Hambartsumyan is nu in balbezit. Hambartsumyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real del tg.jiu 46%, F.C. DUNAREA BRAILA 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real del tg.jiu - F.C. DUNAREA BRAILA 1:1

46e minuut.
Blank geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hambartsumyan de bal onder controle te krijgen. Ciuboată speelt de bal door. Lungu is nu in balbezit. Lungu schiet op doel. Iuresean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hambartsumyan rent richting de bal. Hambartsumyan draait met de bal, schiet en ... Iuresean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - F.C. DUNAREA BRAILA 1:2

52e minuut.
Ascuy met een snelle inworp. Doru is nu in balbezit. Doru geeft de bal voor. Ciuboată controleert de bal met de borst. Lungu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - F.C. DUNAREA BRAILA 1:3

52e minuut.
Pescaru met een sublieme pass. Lungu rent richting de bal. Pescaru onderschept slim de pass. Hambartsumyan is nu in balbezit. Hambartsumyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ninoiu is nu in balbezit. Dräger onderschept slim de pass. Dräger probeert naar een medespeler te passen. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu draait met de bal, schiet en ... Iuresean bokst de bal weg.

56e minuut.
Niculae rent richting de bal. Wróblewski geeft een hoge lob. Otava probeert de bal aan de voet te houden. Hambartsumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hambartsumyan haalt uit met een fantastische trap. Iuresean bokst de bal weg. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - F.C. DUNAREA BRAILA 1:4

63e minuut.
Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru speelt de bal door. Ciuboată rent richting de bal. Hambartsumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hambartsumyan haalt uit met een fantastische trap. Iuresean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Ninoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ninoiu geeft een hoge lob. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru draait met de bal, schiet en ... Chatziargyris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - F.C. DUNAREA BRAILA 2:4

74e minuut.
Ascuy onderschept slim de pass. Ascuy geeft de bal voor. Hambartsumyan rent richting de bal. Hambartsumyan schiet op doel. Iuresean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - F.C. DUNAREA BRAILA 2:5

79e minuut.
Ninoiu speelt de bal door. Blank is nu in balbezit. Pănican verovert de bal door een tackle van achteren. Pănican schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - F.C. DUNAREA BRAILA 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real del tg.jiu 59%, F.C. DUNAREA BRAILA 41%.
real del tg.jiu - F.C. DUNAREA BRAILA 3:5