Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Meexiki Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2151
Meexiki OSW Południowi (L)egioniści
4--4--2 Tactiek ?!?
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 44.8
solid Schieten adequate
very good Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
López de la Fuente speelt de bal door. Jorissen rent richting de bal. Balus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorissen onderschept slim de pass. Jorissen haalt uit met een fantastische trap. Yevtushok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Andrikopoulos speelt de bal door. Alfiere rent richting de bal. Alfiere geeft de bal voor. MacLure probeert de bal met de borst te controleren. MacLure haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - OSW Południowi (L)egioniści 0:1

12e minuut.
Augustyniak kopt de bal weg. Matosas kan de bal niet met de borst controleren. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrikopoulos geeft een lange en hoge pass. Skibniewski geeft een lange en hoge pass. Yevtushok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Tordai kopt de bal weg. Pytlasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezatu speelt de bal door. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski geeft een hoge lob. Yevtushok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Alfiere geeft een hoge lob. Landolfi probeert naar een medespeler te passen. Skibniewski is nu in balbezit. Maerki verovert de bal door een tackle van achteren. Maerki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Augustyniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrikopoulos rent richting de bal. Fečenko is nu in balbezit. Fečenko haalt uit met een fantastische trap. Yevtushok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meexiki - OSW Południowi (L)egioniści 1:1

31e minuut.
Pytlasiński speelt de bal door. Maerki geeft een lange en hoge pass. MacLure rent richting de bal. MacLure schiet op doel. Andruszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - OSW Południowi (L)egioniści 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meexiki 43%, OSW Południowi (L)egioniści 57%.
Meexiki - OSW Południowi (L)egioniści 1:2

51e minuut.
Marysek onderschept slim de pass. Marysek probeert naar een medespeler te passen. Jorissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorissen schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pytlasiński met een sublieme pass. Daar is Alfiere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfiere probeert naar een medespeler te passen. Tordai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tordai haalt uit met een fantastische trap. Andruszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hofstede bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstede geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maerki met de inworp. Pytlasiński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
López de la Fuente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fečenko rent richting de bal. Fečenko passt de bal in één keer door. Botezatu is nu in balbezit. Botezatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meexiki - OSW Południowi (L)egioniści 2:2

61e minuut.
Radziejowski geeft een hoge lob. López de la Fuente is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alfiere. Alfiere krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Radziejowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Pytlasiński de bal. Landolfi begaat een overtreding. Pytlasiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pytlasiński komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Fečenko passt de bal met de wreef. Jorissen is nu in balbezit. Augustyniak verovert de bal door een tackle van achteren. Botezatu is nu in balbezit. Botezatu schiet op doel. Yevtushok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Tordai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfiere geeft een lange en hoge pass. MacLure is nu in balbezit. MacLure schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Fečenko speelt de bal door. Klungelig pakt López de la Fuente de bal. López de la Fuente passt de bal met de wreef. Fečenko is nu in balbezit. Fečenko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu speelt de bal door. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski geeft de bal voor. Botezatu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meexiki 33%, OSW Południowi (L)egioniści 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Meexiki - OSW Południowi (L)egioniści 2:2