Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sobieski Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 710
Sobieski LKS tęcza Zendek 1973!!
424 Tactiek 352
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 37.8
good Schieten good
adequate Passen average
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Lisitskiy speelt de bal door. Adanalı is nu in balbezit. Met opzet legt Jakopsoo zijn tegenspeler op de grond. Jakopsoo krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Hacker verovert de bal door een tackle van achteren. Hacker passt de bal zonder na te denken. Szmateła rent richting de bal. Szmateła schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Lisitskiy met een sublieme pass. Piesiak is nu in balbezit. Jakopsoo probeert naar een medespeler te passen. Þorgeirsson is nu in balbezit. Þorgeirsson draait met de bal, schiet en ... Martinčík bokst de bal weg.

28e minuut.
Lisitskiy is nu in balbezit. Walas verovert de bal door een tackle van achteren. Walas speelt de bal door. Klungelig pakt Szmateła de bal. Szmateła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Walas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisitskiy is nu in balbezit. Lisitskiy passt de bal zonder na te denken. Piesiak rent richting de bal. Piesiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobieski - LKS tęcza Zendek 1973!! 0:1

43e minuut.
Widiyarti met een snelle inworp. Hacker rent richting de bal. Hacker geeft de bal voor. Szmateła krijgt zijn hoofd ertegen. Coméndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sobieski - LKS tęcza Zendek 1973!! 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sobieski 50%, LKS tęcza Zendek 1973!! 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sobieski - LKS tęcza Zendek 1973!! 1:1

46e minuut.
Giatas komt het veld opgelopen. Suwak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Giatas heeft problemen om de bal te vangen. Widiyarti kopt de bal weg. Klungelig pakt Szmateła de bal. Hacker rent richting de bal. Hacker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Szmateła heeft problemen om de bal te vangen. Hacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mansur zijn tegenspeler op de grond. Mansur krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Lisitskiy geeft een lange en hoge pass. Daar is Þorgeirsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesiak is nu in balbezit. Piesiak draait met de bal, schiet en ... Martinčík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobieski - LKS tęcza Zendek 1973!! 1:2

62e minuut.
Kawski komt het veld opgelopen. Pijanowski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kværner passt de bal in één keer door. Jakopsoo rent richting de bal. Jakopsoo speelt de bal door. Piesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Chierichini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szmateła de bal. Mansur geeft een hoge lob. Þorgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgeirsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Pisz komt het veld opgelopen. Lisitskiy met de inworp. Jakopsoo is nu in balbezit. Jakopsoo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sobieski 68%, LKS tęcza Zendek 1973!! 32%.
Sobieski - LKS tęcza Zendek 1973!! 1:2