Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Żółwie Galapagos Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1672
Żółwie Galapagos blonded
Grafana Tactiek weirdest 424
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 58.8
adequate Schieten excellent
solid Passen formidable
very good Verdedigen good


9e minuut.
Faure verovert de bal door een tackle van achteren. Paliło bereikt de bal nog maar net als eerste. Faure onderschept slim de pass. Faure haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółwie Galapagos - blonded 0:1

15e minuut.
Zbozień geeft een hoge lob. Inworp. Saravia met een snelle inworp. Faure rent richting de bal. Faure draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gécsek is nu in balbezit. Gécsek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żółwie Galapagos - blonded 0:2

18e minuut.
Ulrich passt de bal met de wreef. Estronaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Estronaut geeft de bal voor. Serebrianikov rent richting de bal. Serebrianikov draait met de bal, schiet en ... Enescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Käck passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Meade de bal. Meade probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Faure de bal. Faure draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Palizas is nu in balbezit. Saravia verovert de bal door een tackle van achteren. Saravia passt de bal met de wreef. Faure rent richting de bal. Faure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żółwie Galapagos - blonded 0:3

30e minuut.
Paliło met een sublieme pass. Daar is Fulga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saravia geeft een hoge lob. Gécsek rent richting de bal. Gécsek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Estronaut geeft een lange en hoge pass. Serebrianikov rent richting de bal. van Hofwegen is nu in balbezit. Serebrianikov onderschept slim de pass. Serebrianikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Paliło de bal. Faure rent richting de bal. Paliło onderschept slim de pass. Paliło met een sublieme pass. Gécsek is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółwie Galapagos 59%, blonded 41%.
Żółwie Galapagos - blonded 0:3

46e minuut.
Taylor komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Soto probeert naar een medespeler te passen. Meade rent richting de bal. Meade geeft een lange en hoge pass. Faure maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Sermak de bal. Sadecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Faure draait met de bal, schiet en ... Paliło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Meade neemt de hoekschop. Faure krijgt zijn hoofd ertegen. Sadecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Saravia passt de bal met de wreef. Meade bereikt de bal nog maar net als eerste. Meade probeert naar een medespeler te passen. Faure is nu in balbezit. Faure draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Daar is Maringá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estronaut speelt de bal door. Fulga rent richting de bal. Fulga schiet op doel. Enescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółwie Galapagos - blonded 1:3

75e minuut.
Meade rent richting de bal. Meade passt de bal zonder na te denken. Gécsek is nu in balbezit. Gécsek haalt uit met een fantastische trap. Sadecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółwie Galapagos - blonded 1:4

76e minuut.
Ziel passt de bal in één keer door. Meade bereikt de bal nog maar net als eerste. Estronaut schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Estronaut krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Gécsek kopt de bal weg. Cejrowski heeft problemen om de bal te vangen. Saravia probeert naar een medespeler te passen. Faure controleert de bal met de borst. Faure schiet op doel. Sadecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palizas heeft problemen om de bal te vangen. Gécsek is nu in balbezit. Gécsek haalt uit met een fantastische trap. Sadecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sadecki niet meer kan verder spelen. Stefanel komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Käck passt de bal met de wreef. Meade is nu in balbezit. Meade passt de bal zonder na te denken. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek draait met de bal, schiet en ... Stefanel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Faure rent richting de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółwie Galapagos 70%, blonded 30%.
Żółwie Galapagos - blonded 1:4