Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Flaite`s Paradise
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3131
Flaite`s United GLUTTONY
Corner Tactiek 12.0
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 33
average Schieten weak
good Passen average
excellent Verdedigen solid


11e minuut.
Dragon passt de bal met de wreef. Keegan is nu in balbezit. Keegan geeft een lange en hoge pass. Dragon rent richting de bal. Dragon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Arnau trapt de bal weg van het doel. Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragon onderschept slim de pass. Dragon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Kaszczyszyn rent richting de bal. Kaszczyszyn geeft de bal voor. Karolek rent richting de bal. Kaszczyszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Kaszczyszyn draait met de bal, schiet en ... Arnau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Cunha rent richting de bal. Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha onderschept slim de pass. Cunha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obraniak komt het veld opgelopen. Hadačka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaite`s United 45%, GLUTTONY 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flaite`s United - GLUTTONY 0:0

49e minuut.
Dell`Olio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadačka rent richting de bal. Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadačka onderschept slim de pass. Hadačka schiet op doel. Arnau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hadačka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadačka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaite`s United - GLUTTONY 1:0

57e minuut.
Hoàng Mạnh geeft een hoge lob. Karolek kopt de bal weg. Dell`Olio is nu in balbezit. Obraniak onderschept slim de pass. Obraniak draait met de bal, schiet en ... Arnau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Obraniak is nu in balbezit. Obraniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaite`s United - GLUTTONY 2:0

70e minuut.
Dell`Olio passt de bal zonder na te denken. Karolek rent richting de bal. Cunha onderschept slim de pass. Cunha haalt uit met een fantastische trap. Arnau probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Soinivaara rent richting de bal. Hadačka verovert de bal door een tackle van achteren. Hadačka heeft problemen om de bal te vangen. Hadačka haalt uit met een fantastische trap. Arnau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaite`s United - GLUTTONY 3:0

79e minuut.
Dell`Olio rent richting de bal. Dell`Olio passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hadačka de bal. Hadačka draait met de bal, schiet en ... Arnau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaite`s United - GLUTTONY 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaite`s United 36%, GLUTTONY 64%.
Flaite`s United - GLUTTONY 4:0