Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: sans-culottes Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 968
sans-culottes Dunarea Gruia
Attack Tactiek cioly2
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
27.8 gemiddelde waardering 36.1
average Schieten good
weak Passen weak
weak Verdedigen average


7e minuut.
Papadopol speelt de bal door. Zamaro rent richting de bal. Zamaro passt de bal zonder na te denken. Macari rent richting de bal. Macari draait met de bal, schiet en ... Zee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kehrli is nu in balbezit. Kehrli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Terry is nu in balbezit. Terry geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzywa met een snelle inworp. Ceauşescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mainoо onderschept slim de pass. Mainoо geeft de bal voor. Kehrli kopt de bal weg. Macari rent richting de bal. Macari haalt uit met een fantastische trap. Zee bokst de bal weg.

33e minuut.
Morley geeft de bal voor. Klungelig pakt Stelzer de bal. Stelzer passt de bal met de wreef. Macari bereikt de bal nog maar net als eerste. Macari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Terry geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzywa met een snelle inworp. Ceauşescu is nu in balbezit. Ceauşescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zamaro rent richting de bal. Zamaro passt de bal zonder na te denken. Macari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehrli is nu in balbezit. Kehrli met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sans-culottes 65%, Dunarea Gruia 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sans-culottes - Dunarea Gruia 0:0

46e minuut.
Dyer geeft de bal voor. Teterko is nu in balbezit. Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy geeft de bal voor. Kehrli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Morley is nu in balbezit. Morley geeft een lange en hoge pass. Ceauşescu heeft problemen om de bal te vangen. Zamaro rent richting de bal. Zamaro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehrli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Dunarea Gruia 0:1

53e minuut.
Kennedy geeft een hoge lob. Morley heeft problemen om de bal te vangen. Zamaro onderschept slim de pass. Zamaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Dunarea Gruia 0:2

56e minuut.
Teterko geeft een hoge lob. Daar is Kluska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceauşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşescu met een sublieme pass. Kehrli is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kennedy neemt de hoekschop. Kehrli is nu in balbezit. Kehrli draait met de bal, schiet en ... Zee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Dunarea Gruia 0:3

68e minuut.
Grzywa draait met de bal, schiet en ... Campbell heeft problemen om de bal te vangen. Kehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehrli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Morley de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Terry kopt de bal weg. Ceauşescu probeert naar een medespeler te passen. Kehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehrli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Dunarea Gruia 0:4

74e minuut.
Papadopol probeert de bal aan de voet te houden. Papadopol geeft een hoge lob. Ceauşescu speelt de bal door. Zamaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Dunarea Gruia 0:5

76e minuut.
Mainoо met de inworp. Ceauşescu probeert naar een medespeler te passen. Zamaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamaro draait met de bal, schiet en ... Morley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Kennedy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kehrli rent richting de bal. Kehrli geeft de bal voor. Macari springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Dunarea Gruia 0:6

86e minuut.
Tărşolea heeft problemen om de bal te vangen. Papadopol rent richting de bal. Papadopol speelt de bal door. Zamaro is nu in balbezit. Zamaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Dunarea Gruia 0:7

89e minuut.
Grzywa kan de bal niet met de borst controleren. Grzywa speelt de bal door. Ceauşescu speelt de bal door. Zamaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mainoо kopt de bal weg. Terry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Macari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehrli rent richting de bal. Kehrli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sans-culottes 81%, Dunarea Gruia 19%.
sans-culottes - Dunarea Gruia 0:7