Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: cuna del Campeon del S.XX
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2703
carbonero-querido Locomotora
B1 Tactiek cuatrocuatrodos
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 40.4
very good Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Insulander is nu in balbezit. Insulander geeft een hoge lob. Inworp. Ochiuzzi met de inworp. Gato geeft de bal voor. Bilardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Avaroa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
carbonero-querido - Locomotora 1:0

4e minuut.
Savio speelt de bal door. Ochiuzzi rent richting de bal. Ochiuzzi passt de bal in één keer door. Savio geeft de bal voor. Juanicó maakt een snoekduik en kopt de bal. Bilardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Daar is Néné, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arciszewski rent richting de bal. Savio verovert de bal door een tackle van achteren. Savio geeft een hoge lob. Avaroa krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Daar is Arciszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponce De León rent richting de bal. Ponce De León passt de bal zonder na te denken. Avaroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Avaroa haalt uit met een fantastische trap. Bilardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Princisvalle rent richting de bal. Princisvalle passt de bal met de wreef. Néné rent richting de bal. Néné haalt uit met een fantastische trap. Farré bokst de bal weg.

12e minuut.
Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral geeft een hoge lob. Inworp. Ochiuzzi met een snelle inworp. Gato geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski geeft de bal voor. Savio kopt de bal weg. Avaroa rent richting de bal. Avaroa schiet op doel. Bilardo bokst de bal weg.

21e minuut.
Savio is nu in balbezit. Savio met een sublieme pass. Gato probeert naar een medespeler te passen. Juanicó rent richting de bal. Juanicó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gato met een sublieme pass. Juanicó bereikt de bal nog maar net als eerste. Juanicó passt de bal zonder na te denken. Avaroa rent richting de bal. Avaroa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kovancılar geeft de bal voor. Inworp. Ponce De León met de inworp. Ochiuzzi rent richting de bal. Ochiuzzi haalt uit met een fantastische trap. Bilardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Gato is nu in balbezit. Gato geeft een hoge lob. Klungelig pakt Avaroa de bal. Avaroa draait met de bal, schiet en ... Bilardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
carbonero-querido - Locomotora 2:0

36e minuut.
Savio met een sublieme pass. Avaroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Avaroa passt de bal met de wreef. Juanicó heeft problemen om de bal te vangen. Juanicó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carbonero-querido 25%, Locomotora 75%.
carbonero-querido - Locomotora 2:0

49e minuut.
Insulander geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochiuzzi met een snelle inworp. Gato is nu in balbezit. Gato geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Avaroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Avaroa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
carbonero-querido - Locomotora 3:0

53e minuut.
Insulander rent richting de bal. Ochiuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiuzzi geeft een lange en hoge pass. Avaroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Avaroa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ochiuzzi is nu in balbezit. Ochiuzzi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Insulander de bal. Avaroa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Juanicó rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gato zal de hoekschop nemen. Juanicó is nu in balbezit. Juanicó haalt uit met een fantastische trap. Bilardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Gestido probeert naar een medespeler te passen. Savio rent richting de bal. Savio geeft een lange en hoge pass. Avaroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Avaroa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ponce De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Avaroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce De León geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Avaroa de bal onder controle te krijgen. Avaroa haalt uit met een fantastische trap. Bilardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Juanicó bereikt de bal nog maar net als eerste. Juanicó haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Savio onderschept slim de pass. Savio passt de bal in één keer door. Princisvalle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avaroa is nu in balbezit. Avaroa schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Avaroa onderschept slim de pass. Avaroa passt de bal zonder na te denken. Juanicó heeft problemen om de bal te vangen. Avaroa rent richting de bal. Avaroa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carbonero-querido 26%, Locomotora 74%.
carbonero-querido - Locomotora 3:0