Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Estadio da albo nie da
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6914
Dymano Michałowice TUFAOS FC
jutro bedzie lep Tactiek golazo
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
46.5 gemiddelde waardering 59.3
adequate Schieten incredible
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo passt de bal met de wreef. Tisserand rent richting de bal. Tisserand schiet op doel. Kielich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TUFAOS FC 0:1

4e minuut.
Van Laere geeft de bal voor. Goite geeft een hoge lob. Tisserand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisserand draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Casañas probeert naar een medespeler te passen. Pedrinelli is nu in balbezit. Pedrinelli geeft een hoge lob. Murillo rent richting de bal. Murillo haalt uit met een fantastische trap. Kielich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Tisserand rent richting de bal. Tisserand draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Rinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaldo probeert naar een medespeler te passen. Goite bereikt de bal nog maar net als eerste. Goite geeft een lange en hoge pass. Tisserand maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kielich trapt de bal weg van het doel. Stołeczny kopt de bal weg. Tisserand rent richting de bal. Tisserand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TUFAOS FC 0:2

11e minuut.
Casañas speelt de bal door. Pedrinelli rent richting de bal. Pedrinelli geeft een lange en hoge pass. Tisserand krijgt zijn hoofd ertegen. Kielich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TUFAOS FC 0:3

15e minuut.
Rinaldo passt de bal in één keer door. Pedrinelli rent richting de bal. Pedrinelli speelt de bal door. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo draait met de bal, schiet en ... Kielich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Rinaldo met de inworp. Pedrinelli probeert naar een medespeler te passen. Rinaldo heeft problemen om de bal te vangen. Rinaldo geeft een lange en hoge pass. Tisserand maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rinaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Rinaldo passt de bal in één keer door. Pedrinelli rent richting de bal. Tisserand is nu in balbezit. Tisserand draait met de bal, schiet en ... Kielich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Pedrinelli heeft problemen om de bal te vangen. Pedrinelli met een sublieme pass. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo schiet op doel. Zawada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kielich bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TUFAOS FC 0:4

23e minuut.
Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Murillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Tisserand neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TUFAOS FC 0:5

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Van Laere de bal onder controle te krijgen. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo speelt de bal door. Tisserand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisserand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TUFAOS FC 0:6

29e minuut.
Pedrinelli rent richting de bal. Pedrinelli probeert naar een medespeler te passen. Murillo rent richting de bal. Murillo haalt uit met een fantastische trap. Kielich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TUFAOS FC 0:7

31e minuut.
Pedrinelli met een sublieme pass. Rinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaldo probeert naar een medespeler te passen. Pedrinelli geeft de bal voor. Tisserand maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Goite bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Laere met de inworp. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo haalt uit met een fantastische trap. Kielich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tisserand is nu in balbezit. Tisserand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TUFAOS FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymano Michałowice 80%, TUFAOS FC 20%.
Dymano Michałowice - TUFAOS FC 0:8

46e minuut.
Bizacki komt het veld opgelopen. Targoś komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Pedrinelli speelt de bal door. Daar is Murillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murillo passt de bal in één keer door. Tisserand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisserand schiet op doel. Kielich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Murillo rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TUFAOS FC 0:9

55e minuut.
Tisserand is nu in balbezit. Murillo rent richting de bal. Tisserand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisserand schiet op doel. Kielich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TUFAOS FC 0:10

60e minuut.
Rinaldo speelt de bal door. Pedrinelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Tisserand de bal. Tisserand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TUFAOS FC 0:11

60e minuut.
Gotko onderschept slim de pass. Stratulat verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Goite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goite geeft een hoge lob. Murillo springt en kopt de bal. Kielich bokst de bal weg.

65e minuut.
Pedrinelli is nu in balbezit. Pedrinelli speelt de bal door. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo draait met de bal, schiet en ... Kielich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TUFAOS FC 0:12

69e minuut.
Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo passt de bal zonder na te denken. Tisserand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisserand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TUFAOS FC 0:13

75e minuut.
Tisserand is nu in balbezit. Tisserand passt de bal met de wreef. Murillo rent richting de bal. Murillo draait met de bal, schiet en ... Kielich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TUFAOS FC 0:14

77e minuut.
Pedrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrinelli geeft een hoge lob. Murillo is nu in balbezit. Murillo haalt uit met een fantastische trap. Kielich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Goite geeft een hoge lob. Tisserand probeert de bal met de borst te controleren. Tisserand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisserand draait met de bal, schiet en ... Kielich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymano Michałowice 68%, TUFAOS FC 32%.
Dymano Michałowice - TUFAOS FC 0:14