Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:35
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: FC Bayern SB Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3399
FC Bayern Sośnica-Brzeg ye(L)onky
442 Tactiek tabor
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 35.9
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Klungelig pakt Kozik de bal. Kłoda is nu in balbezit. Kłoda passt de bal in één keer door. Ferente rent richting de bal. Ferente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kończewski kopt de bal weg. Kosider is nu in balbezit. Kosider passt de bal zonder na te denken. Ferente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wyrobek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - ye(L)onky 0:1

24e minuut.
Arasim passt de bal zonder na te denken. Adrian rent richting de bal. Adrian passt de bal met de wreef. Maze rent richting de bal. Maze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Arasim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tartarelli komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Kozik is nu in balbezit. Kozik speelt de bal door. Biel met een sublieme pass. Bronner geeft de bal voor. Maze krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kresa trapt de bal weg. Kosider kopt de bal weg. Marcinowski heeft problemen om de bal te vangen. Ferente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferente haalt uit met een fantastische trap. Ferillo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - ye(L)onky 0:2

36e minuut.
Adrian rent richting de bal. Kończewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kończewski probeert naar een medespeler te passen. Ferente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - ye(L)onky 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 47%, ye(L)onky 53%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - ye(L)onky 0:3

46e minuut.
Kosider verovert de bal door een tackle van achteren. Kosider speelt de bal door. Ferente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferente schiet op doel. Wyrobek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dulski zal de hoekschop nemen. Kosider is nu in balbezit. Kosider schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - ye(L)onky 0:4

49e minuut.
Tartarelli rent richting de bal. Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian passt de bal zonder na te denken. Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Maze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tartarelli heeft problemen om de bal te vangen. Kończewski is nu in balbezit. Kończewski passt de bal in één keer door. Kosider is nu in balbezit. Kosider haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Obrębski verovert de bal door een tackle van achteren. Adrian rent richting de bal. Adrian speelt de bal door. Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Maze schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Tartarelli passt de bal in één keer door. Kłoda speelt de bal door. Ferente rent richting de bal. Ferente heeft problemen om de bal te vangen. Ferente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Marcinowski rent richting de bal. Kosider verovert de bal door een tackle van achteren. Kosider speelt de bal door. Ferente rent richting de bal. Ferente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Jaszczerski is nu in balbezit. Adrian verovert de bal door een tackle van achteren. Adrian passt de bal zonder na te denken. Maze is nu in balbezit. Maze draait met de bal, schiet en ... Kresa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tartarelli is nu in balbezit. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap. Paal!

72e minuut.
Krech probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fraczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tartarelli rent richting de bal. Tartarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - ye(L)onky 1:4

72e minuut.
Kosider probeert naar een medespeler te passen. Ferente rent richting de bal. Ferente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dyduch geeft een hoge lob. Adrian kopt de bal weg. Dziaduszko is nu in balbezit. Tartarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Tartarelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ferente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferente passt de bal met de wreef. Kosider rent richting de bal. Kosider haalt uit met een fantastische trap. Ferillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - ye(L)onky 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 51%, ye(L)onky 49%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - ye(L)onky 1:5