Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokker Śląski FC SV Hemsen
D. Moyes Tactiek 1
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 43.5
good Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Antunes met de inworp. Vân Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hátok verovert de bal door een tackle van achteren. Hátok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - SV Hemsen 1:0

12e minuut.
Bá Long kopt de bal weg. İzzətli is nu in balbezit. İzzətli speelt de bal door. Hagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagel draait met de bal, schiet en ... Króliczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Prota verovert de bal door een tackle van achteren. Prota speelt de bal door. İzzətli met een sublieme pass. Kotul rent richting de bal. Kotul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Matusik kopt de bal weg. Hátok rent richting de bal. Klungelig pakt Hátok de bal. Hátok haalt uit met een fantastische trap. Zhivkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

18e minuut.
Bá Long geeft een lange en hoge pass. İzzətli rent richting de bal. İzzətli passt de bal in één keer door. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
İzzətli met een sublieme pass. Prota rent richting de bal. Prota passt de bal met de wreef. Hagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sokker Śląski FC - SV Hemsen 1:1

37e minuut.
Matusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergio verovert de bal door een tackle van achteren. Sergio speelt de bal door. Hagel rent richting de bal. Hagel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Antunes is nu in balbezit. Antunes geeft een hoge lob. Hátok rent richting de bal. Hátok haalt uit met een fantastische trap. Zhivkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Krasucki kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hátok stond buitenspel. Vriesde neemt vlug de vrije trap. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokker Śląski FC 66%, SV Hemsen 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sokker Śląski FC - SV Hemsen 1:1

46e minuut.
Sosin komt het veld opgelopen. Silla komt het veld opgelopen. Pernambuco komt het veld opgelopen. Rupala komt het veld opgelopen. Nedbal komt het veld opgelopen. Gradkowski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
İzzətli probeert de bal met de borst te controleren. Hátok is nu in balbezit. İzzətli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İzzətli krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Nedbal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gradkowski kan de bal niet met de borst controleren. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul schiet op doel. Króliczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - SV Hemsen 1:2

61e minuut.
Rupala bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupala geeft de bal voor. Hátok rent richting de bal. Hátok haalt uit met een fantastische trap. Zhivkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sokker Śląski FC - SV Hemsen 2:2

65e minuut.
Bá Long is nu in balbezit. Bá Long geeft een hoge lob. İzzətli speelt de bal door. Daar is Kotul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotul haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Króliczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Fleßers kopt de bal weg. Klungelig pakt Regazzi de bal. Króliczyński met een sublieme pass. Kotul probeert de bal met de borst te controleren. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kotul rent richting de bal. Kotul passt de bal in één keer door. İzzətli bereikt de bal nog maar net als eerste. İzzətli geeft een lange en hoge pass. Hagel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokker Śląski FC 60%, SV Hemsen 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sokker Śląski FC - SV Hemsen 2:2